Saturday , 20 April 2024

Θεόδωρος Καράογλου: «Στις 7 Ιουλίου η Ελλάδα σπάει τα δεσμά της αδράνειας»

Εκατοντάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Θεόδωρου Καράογλου και έδωσαν το παρών στην ανοιχτή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, στην Περαία.

«Στις 7 Ιουλίου η Ελλάδα σπάει τα δεσμά της αδράνειας», τόνισε ο κ.Καράογλου, στέλνοντας μήνυμα συστράτευσης και συμπόρευσης ώστε την επομένη των εκλογών, να επιστρέψουν στη χώρα η σταθερότητα και η κοινή λογική.

«Μπροστά μας έχουμε μια μεγάλη πρόκληση: Να πείσουμε τους Έλληνες να πιστέψουν ξανά στις δυνάμεις τους. Να τους δώσουμε όραμα και κίνητρο για ένα καλύτερο αύριο ώστε να πάρει μπροστά η παραγωγική μηχανή της οικονομίας της. Αξίζουμε καλύτερα, μπορούμε καλύτερα και θα πάμε καλύτερα», υπογράμμισε και σημείωσε πως «ο δρόμος της αλήθειας, της ευθύνης και του ρεαλισμού είναι ο μόνος ικανός να μας οδηγήσει στο ξέφωτο της πραγματικής ελπίδας διότι η Ελλάδα που ονειρευόμαστε δεν είναι ουτοπία αλλά επιτεύξιμος στόχος».

Επιπλέον, ο βουλευτής ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης αφιέρωσε ένα μεγάλο μέρος της ομιλίας του στα ζητήματα της οικονομίας και τόνισε τη σημασία που θα έχει για την ανάπτυξη της χώρας η μείωση της φορολογίας ενώ ανέλυσε και τους άξονες των προγραμματικών θέσεων της ΝΔ για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

«Η κοινωνία και η οικονομία μας πρέπει να επιστρέψουν στις δημιουργικές αξίες της ζωής, όπως είναι η αξιοκρατία, η διαφάνεια, η δημιουργική φιλοδοξία, η ανάδειξη της αριστείας και η επιβράβευση της επιχειρηματικότητας. Όχι σε άλλους φόρους και εισφορές, ναι σε επενδύσεις και σε νέες δουλειές», δήλωσε χαρακτηριστικά, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρισταμένων.         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *