Tuesday , 23 April 2024

Θεόδωρος Καράογλου: «Την Κυριακή ψηφίζουμε και τη Δευτέρα, γυρίζουμε σελίδα»

Το μήνυμα «την Κυριακή ψηφίζουμε και τη Δευτέρα, η Ελλάδα γυρίζει σελίδα με αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ και ισχυρό πρωθυπουργό, τον Κυριάκο Μητσοτάκη» έστειλε ο Θεόδωρος Καράογλου στη μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση που πραγματοποίησε στη Σίνδο.

Στην ομιλία του, ο βουλευτής ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης κάλεσε τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους να δώσουν δύναμη και αξία στην ψήφο τους.

«Το διακύβευμα της 7ης Ιουλίου είναι ύψιστης σημασίας για το αύριο της πατρίδας και το μέλλον των παιδιών μας. Δεν επιτρέπεται εφησυχασμός διότι το πρωί της Κυριακής οι κάλπες δεν θα είναι γεμάτες με τα ψηφοδέλτια των ευρωεκλογών αλλά θα είναι άδειες και πρέπει να γεμίσουν και πάλι με ψηφοδέλτια της ΝΔ», τόνισε.

Ο κ. Καράογλου έστειλε μήνυμα συστράτευσης, επισημαίνοντας πως από την Κυριακάτικη εκλογική αναμέτρηση δεν πρέπει να λείπει κανείς.

«Η ψήφος μας είναι η δύναμη μας» ήταν η χαρακτηριστική του αναφορά, σημειώνοντας με έμφαση πως «ήρθε η ώρα να προσπεράσουμε το λαϊκισμό και να ανοίξουμε το δρόμο για τον ρεαλισμό».

Επιπλέον, ο κ.Καράογλου χαρακτήρισε το πρόγραμμα της ΝΔ «ρεαλιστικό, κοστολογημένο και απολύτως υλοποιήσιμο».

Σήμερα, Παρασκευή 5 Ιουλίου, αμέσως μετά την επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, θα κλείσει την προεκλογική του δραστηριότητα με ανοιχτή εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Αστέρια» στο Πανόραμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *