Friday , 3 May 2024

Θρήνος για τον «Τσάνλτερ» από τα «Φιλαράκια» – Πέθανε ο Μάθιου Πέρι σε ηλικία 54 ετών

Ο Αμερικανοκαναδός ηθοποιός και παραγωγός, Μάθιου Πέρι, 54 χρόνων, διάσημος για το ρόλο του ως «Τσάντλερ Μπινγκ» στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά τα «Φιλαράκια» βρέθηκε νεκρός χθες στο σπίτι του όπως ανέφεραν αμερικανικά ΜΜΕ. Ο Μάθιου Πέρι ταυτίστηκε με τη σειρά «Φιλαράκια», που προβαλλόταν στο NBC για δέκα σεζόν (1994-2004) και η ερμηνεία του Πέρι τον καθιστούσε ως τον πιο ξεκαρδιστικό χαρακτήρα της σειράς.

Ερευνώνται τα αίτια θανάτου
Σύμφωνα με δημοσίευμα από την ψηφιακή έκδοση της εφημερίδας «Los Angeles Times», η αστυνομία τον βρήκε νεκρό σε μπανιέρα του σπιτιού του στο Λος Αντζελες. Δεν έχουν προκύψει ενδείξεις ότι ο θάνατός του οφειλόταν σε εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας και πληροφορίες από τον ιστότοπο «TMZ», ο οποίος ήταν το πρώτο μέσο που αναφέρθηκε στον θάνατό του. Η αιτία θανάτου θα ερευνηθεί από το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας του Λος Άντζελες.

Μάχη για απεξαρτήσεις
Μακριά από τις κάμερες ο Μάθιου Πέρι έδινε μάχη για χρόνια με την εξάρτησή του από τα αναλγητικά και το αλκοόλ και είχε χρειαστεί επανειλημμένως να μπει σε κλινικές αποτοξίνωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν ουσίες στο σπίτι του. Σε πρόσφατη εμφάνισή του σε τηλεοπτική εκπομπή, ο ηθοποιός προκάλεσε κατάπληξη όταν παραδέχτηκε πως τον κυρίευε τεράστιο άγχος «κάθε βράδυ» στα γυρίσματα της σειράς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *