Sunday , 23 August 2026

Κάτοικοι κούρεψαν τα δένδρα πάρκου και πέταξαν τα κλαδέματα στο πεζοδρόμιο, κλείνοντας τον δρόμο!

Του Γ.Κατσιάνη

Αυξάνει και πληθαίνει η άναρχη βλάστηση που βρίσκεται επί της οδού Κηπουπόλεως, στην Ε’ Κοινότητα του δήμου Θεσσαλονίκης.

Μία εβδομάδα μετά την ανάδειξη του θέματος από το thesseconomy.gr, όπως βλέπετε και από τη φωτογραφία, ο όγκος των κομμένων κλαδιών έχει κλείσει τον μισό δρόμο!

Υπεύθυνοι για την εικόνα αυτή είναι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι αποφάσισαν αυθαίρετα να αυξήσουν τον όγκο των κλαδεμάτων, κουρεύοντας μάλιστα εθελοντικά (!!) τα δένδρα του πάρκου της περιοχής.

Η πράξη τους αυτή προκάλεσε την αντίδραση πολλών κατοίκων, με τους…πρωταγωνιστές να απαντούν εδώ και 10 ημέρες ότι έχουν ειδοποιήσει την αρμόδια υπηρεσία του δήμου.

Ωστόσο, μέχρι σήμερα η κατάσταση παραμένει ως έχει, με τους δημιουργούς αυτής της τριτοκοσμικής εικόνας να αναρωτιούνται μέχρι σήμερα τι έκαναν λάθος.

Check Also

Λήμνος: Χωρίς ενεργό μέτωπο σήμερα η φωτιά στην περιοχή Θάνος – Σε επιφυλακή οι πυροσβεστικές δυνάμεις

Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι σήμερα, Σάββατο 22 Αυγούστου, η φωτιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι …