Thursday , 2 May 2024

Καβάλα: Τέλος από το δήμο σε ανακοινώσεις κηδειών και μνημοσύνων στις κολώνες φωτισμού – Τί λέει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

«Από καιρό με βασάνιζε ότι τα παραδοσιακά φωτιστικά είναι γεμάτα κηδειόχαρτα με σελοτέιπ και δείχνουν μια εικόνα τραγική», λέει στο thesseconomy.gr ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Καβάλας Αλέξης Γούλας. Και όπως εξήγησε «είναι πανάκριβα φωτιστικά. Γι’ αυτό και μια από τις πρώτες κινήσεις μου ήταν να συναντήσω τους υπεύθυνους των γραφείων τελετών και να τους κάνω την πρόταση ότι αυτό δεν είναι πλέον αποδεκτό».

Σταντ σε πέντε σημεία
Όπως υποσχέθηκα «από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι μπορώ, δηλαδή θα δημιουργήσω πέντε στάντ, ειδικά πλαίσια, σε πρώτο χρόνο για να βάζουν τις ανακοινώσεις τους. Αυτοί συμφώνησαν και το δέχτηκαν. Είχαμε καλή επαφή συμφωνήσαμε και προχωράμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Δεν θα κολλάνε πλέον στα παραδοσιακά φωτιστικά τίποτα και θα αναρτούν τις ανακοινώσεις τους στα συγκεκριμένα πέντε ειδικά πλαίσια που θα είναι στο κέντρο της πόλης. Θα δούμε πώς θα κυλήσει στο κέντρο και μετά είναι εύκολο να το εφαρμόσουμε και στις γειτονιές της Καβάλας», πρόσθεσε ο κ. Γούλας.

Στα υπόλοιπα έργα
Αναφερόμενος σε δύο μεγάλα έργα που… τρέχουν αυτό το χρονικό διάστημα στην πόλη της Καβάλας ο αντιδήμαρχος μίλησε για το «ανοιχτό κέντρο εμπορίου. Οι εργασίες του προχωράνε. Πρόκειται για το σημείο του Αγίου Νικολάου, ένα τουριστικότατο σημείο της Καβάλας. Κάνουμε μια αναβάθμιση όλων των υποδομών και ταυτόχρονα στρώνουμε παραδοσιακό τάπητα με κυβόλιθους. Βάζουμε ‘έξυπνα’ παγκάκια, διαμορφώνονται όλες οι βιτρίνες των καταστημάτων για να έχουμε το καλοκαίρι μια άλλη, όμορφη, εικόνα στη συγκεκριμένη περιοχή της Καβάλας. Πρόκειται για ένα μεγάλο κέντρο της πόλης που… τρέχει αυτή τη στιγμή. Ένα δεύτερο που έχουμε είναι η Κεντρική Πλατεία Καπνεργάτη η οποία μας ταλάνιζε αρκετό καιρό αλλά τώρα έχει πάρει… μπροστά και οι εργασίες του έργου κυλάνε πλέον γρήγορα. Θα γίνει πολλή ωραία», πρόσθεσε αισιόδοξα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *