Friday , 29 March 2024

Καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες φιλοξενεί ο διαγωνισμός Next Challenge 2021

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα υποστήριξης επιχειρηματικών ιδεών ξεκίνησε για τους κάτοικους της Θεσσαλονίκης, της Πέλλας, της Φλώρινας και του Κιλκίς.

Πρόκειται για το Next Challenge 2021, το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε άτομα και ομάδες  να αναπτύξουν την επιχειρηματική τους ιδέα, μέσω εκπαίδευσης, να συναντηθούν με επενδυτές και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό με  βραβεία αξίας άνω των 20.000 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το δεύτερο στάδιο εκπαίδευσης την Τρίτη 21 Απριλίου και την Τετάρτη 22 Απριλίου 2021, όπου έμπειροι εισηγητές θα καθοδηγήσουν τους συμμετέχοντες στην ανάπτυξη επιχειρηματικού πλάνου με σύγχρονα εργαλεία για την ανάπτυξη προϊόντων και εφαρμογών, τα οποία θα είναι ελκυστικά στην πραγματική αγορά και πληρούν τις προϋποθέσεις επενδυτικής ετοιμότητας. 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 5 Μαΐου.

Το έργο συντονίζουν η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, το ερευνητικό κέντρο SEERC του CITY College, το Πάρκο Επιχειρήσεων Υψηλής Τεχνολογίας «Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης», το Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας Πληροφοριών (UIST) «Απόστολος Παύλος», το NCDIEL (Εθνικό Κέντρο Ανάπτυξης Καινοτομίας και Επιχειρηματικής Μάθησης) και το YES Foundation. 

Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής εδώ: https://icba-project.eu/join-training/?lang=el

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *