Thursday , 28 March 2024

Και δεύτερη σεξουαλική κακοποίηση συναθλήτριάς της κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου – Το περιστατικό δεν έχει ακόμα παραγραφεί

Αποκαλύψεις για δεύτερο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης φέρεται να έκανε στην κατάθεσή της στον εισαγγελέα Νίκο Στεφανάτο η Σοφία Μπεκατώρου.

Η ολυμπιονίκης, που κατέθεσε για περίπου 3 ώρες ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα, φέρεται εκτός από την δική της περίπτωση να αναφέρθηκε και σε μια ακόμη, κατονομάζοντας μια ακόμη συναθλήτριά της από τον χώρο της Ιστιοπλοΐας, η οποία έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η δεύτερη αυτή υπόθεση φέρεται να έχει λάβει χώρα σε χρόνο που το αδίκημα δεν έχει ακόμα παραγραφεί.

Κατά συνέπεια, η συγκεκριμένη αθλήτρια αναμένεται να κληθεί να καταθέσει ενώπιον του εισαγγελέα χωρίς να αποκλείεται ότι και εκείνη με τη σειρά της δε θα αναφερθεί και σε άλλα πρόσωπα.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους δήλωσε ότι “σήμερα κατέθεσα για την προσωπική μου υπόθεση και ελπίζω με αφορμή αυτήν να βγούνε και άλλες γυναίκες να μιλήσουν και άνθρωποι που έχουν βιώσει την σεξουαλική κακοποίηση έτσι ώστε να μπορέσει η κοινωνία μας να είναι πιο υγιής και να μη φοβόμαστε. Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε με τις καταγγελίες του Νίκου Κακλαμανάκη στη Βουλή και η συσπείρωση που κάναμε με όλους τους αθλητές ελπίζουμε ότι θα βοηθήσουν στην εξυγίανση του ελληνικού αθλητισμού”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *