Saturday , 4 May 2024

Καστοριά: Άνοιξε σήμερα τις… πύλες της η 49η Διεθνής Έκθεση Γούνας – Πάνω από 87 εκθέτες, 6.000 εμπορικοί επισκέπτες

Η 49η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς 2024, ένα διεθνές σταυροδρόμι επιχειρηματικής δράσης, άνοιξε από σήμερα και για τρεις ημέρες στην Κατροριά. Διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς και θα λειτουργήσει από σήμερα, 25 έως τις 27 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας. Η μόδα, η καινοτομία και η πολυτέλεια έχουν τον πρώτο λόγο σε αυτό το μοναδικό εκθεσιακό γεγονός που διεξάγεται σε έναν ενιαίο εκθεσιακό χώρο 13.000 τ.μ., προορισμένο να αναδείξει τις δημιουργίες των γουνοποιών.

Χθες έγινε ο αγιασμός
Στην 49η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς συμμετέχουν 87 εκθέτες από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ουγγαρία, τη Γερμανία, την Κίνα, την Κροατία, τη Φινλανδία, ενώ αναμένονται εμπορικοί επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Χθες στις 12:00 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός από τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Καστοριάς κ. Καλλίνικο.

Διεθνές σταυροδρόμι
Η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς προσφέρει την ευκαιρία στους εκθέτες να αναδείξουν τις νέες κολεξιόν τους για τον χειμώνα 2024-2025 σε ένα εκθεσιακό γεγονός που προσελκύει εκατοντάδες εμπορικούς επισκέπτες από τις σημαντικότερες αγορές γούνας παγκοσμίως. Θα έχουν την ευκαιρία μέσα από μία μεγάλη ποικιλία ετοίμων ενδυμάτων από γούνα, δέρμα και συνδυασμό υλικών να προμηθευτούν προϊόντα απευθείας από το μοναδικό παραγωγικό κέντρο του δυτικού κόσμου, την Καστοριά. Στην Έκθεση προσκαλούνται 6.000 εμπορικοί επισκέπτες μέσω των newsletter που αποστέλλουν οι διοργανωτές σε ηλεκτρονικές διευθύνσεις της βάσης δεδομένων του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, που συνεχώς ανανεώνεται, ενώ οι εκθέτες προβάλλουν δείγματα των κολεξιόν τους στα social media της Έκθεσης (facebook, Instagram κτλ.), τα οποία έχουν χιλιάδες ακόλουθους σε δεκάδες χώρες.

Το Fashion Gala
Σήμερα, πρώτη μέρα λειτουργίας της Έκθεσης, έχει προγραμματιστεί το απόγευμα στις 18.30 μ.μ. το Fashion Gala μέσα στις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κέντρου και θα ακολουθήσει Cocktail Party. Οι ώρες λειτουργίας και τις τρεις μέρες διεξαγωγής της Έκθεσης είναι 10.00 π.μ. -18.00 μ.μ. H είσοδος για τους εμπορικούς επισκέπτες είναι δωρεάν. Για τους υπόλοιπους επισκέπτες με εισιτήριο: Ημερήσιο, αξίας 20 ευρώ ή τριήμερο, αξίας 50 ευρώ.


*Στο ακόλουθο link μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας ώστε να σας αποσταλεί η προσωπική σας ηλεκτρονική κάρτα εισόδου: https://www.furfairkastoria.com/el/episkeptes/kratisi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *