Friday , 29 March 2024

Καταγγελίες κυνηγών στον Έβρο για επιθέσεις από παράτυπους μετανάστες με παλούκια και τσεκούρια

Επιθέσεις από παράτυπους μετανάστες με παλούκια και τσεκούρι καταγγέλλουν ότι δέχονται κυνηγοί στον Έβρο, σε συνέχεια των πρόσφατων καταγγελιών για δύο τουλάχιστον απόπειρες μεταναστών να ακινητοποιήσουν αυτοκίνητα με γυναίκες οδηγούς.

Οι καταγγελίες αφορούν περιστατικά τόσο στο Δέλτα του Έβρου, όσο και στους δρόμους των ορεινών περιοχών του νομού. Συγκεκριμένα,  ο κ.Γιώργος Αποστολόπουλος από το Δέλτα του Έβρου, ανέφερε  σε πρωινή εκπομπή του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού Maximoum FM ότι ξαφνικά βρέθηκε περικυκλωμένος από 15 άτομα-μετανάστες, με παλούκια και τσεκούρι, όταν βγήκε από την καλύβα του για να κάνει βόλτα και είχε μαζί το κυνηγετικό του όπλο.

Στην ίδια εκπομπή, ο κ. Νίκος Λαμπρίδης, Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Κυνηγών νομού Έβρου ανέφερε ότι λαθρομετανάστες επιτίθενται σε κυνηγούς, στήνοντας ενέδρες και ζήτησε από τους κυνηγούς να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να απομακρύνονται χωρίς να αντιδρούν, γιατί υπάρχει κίνδυνος να γίνει κανένα κακό.

Αντίστοιχο συμβάν, που συνέβη επίσης στον Έβρο, κατήγγειλε και ο Γιάννης Ρεφειάδης, πρώην πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής, σύμφωνα με τον οποίον τα βουνά του Έβρου έχουν γεμίσει με Αφγανούς, Πακιστανούς, Αλγερινούς κ.λ.π. και μια ομάδα από αυτούς (μόνο άντρες, χωρίς γυναικόπαιδα) προσπάθησαν να του κάνουν μπλόκο, ενώ οδηγούσε, στην περιοχή Καλλιθέας κοντά στη διασταύρωση για “Τρείς βρύσες”, απειλώντας τον με παλούκια στα χέρια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *