Wednesday , 8 May 2024

Κινέζικο “χρώμα” θα έχει το διεθνές συνέδριο για την Πράσινη Ευρωπαϊκή Βιομηχανία των Οργανικών Ηλεκτρονικών & Agrivoltaics

Του Γ.Κατσιάνη

Κινέζικο “χρώμα” θα έχει το 3ο Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση για τη Βιομηχανία των Πράσινων Εύκαμπτων Εκτυπωμένων Ηλεκτρονικών (ICEFPE23) & Agrivoltaics που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα,το διήμερο 30 Οκτωβρίου-1 Νομεβρίου.

Όπως αποκαλύπτει το thesseconomy.gr, το παρών στις εργασίες του συνεδρίου αναμένεται να δώσει για πρώτη φορά, αντιπροσωπεία από την Κίνα.

Μεταξύ των προσκεκλημένων ομιλητών του ICEFPE23 ξεχωρίζει ο πρόεδρος του Συνδέσμου AFELIM (Γαλλία) και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας In-Core, Dr. Michael Popovits.

Ο Σύνδεσμος AFELIM έχει μέλη, 40 εταιρίες υψηλής τεχνολογίας ενώ η In-Core είναι η εταιρεία που κατασκευάζει εργαλεία για οργανικά υλικά.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου οι πρωτοπόροι της Πράσινης Ευρωπαϊκής Βιομηχανίας θα ανακοινώσουν τα νέα επιτεύγματά τους, θα συζητήσουν τις νέες τάσεις της παγκόσμιας αγοράς και θα παρουσιάσουν νέες πρωτοποριακές λύσεις ανάσχεσης των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *