Saturday , 15 August 2026

Η μαζική κινητοποίηση των εμπόρων της Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης έβαλε στον “πάγο” την πρόθεση της διοίκησης για αύξηση των κοινόχρηστων τελών

Του Γ. Κατσιάνη

Στον “πάγο” έβαλε η διοίκηση της ΚΑΘ Α.Ε. τις αυξήσεις των κοινόχρηστων τελών, μετά την έντονη αντίδραση των εμπόρων της Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thesseconomy.gr, στην ημερήσια διάταξη της σημερινής συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΚΑΘ Α.Ε. δεν συμπεριλήφθηκαν τελικά τα θέματα της αύξησης της μηνιαίας χρέωσης για τις κοινόχρηστες δαπάνες και της επιβολής αναδρομικού τέλους, όπως ανέφερε σε χθεσινή του ανακοίνωση ο Σύνδεσμος Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης (ΣΕΚΛΘ).

“Η δυναμική παρουσία και η μαζική σας συμμετοχή στη σημερινή ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στα άδικα μέτρα που πρότεινε η Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης προς ψήφιση, είχαν ως αποτέλεσμα την προσωρινή απόσυρση τους”, τονίζεται, μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του Συνδέσμου στα social media.

Ωστόσο, ο ΣΕΚΛΘ επισημαίνει ότι “δεν πρέπει να εφησυχάσουμε γιατί σήμερα πετύχαμε μια μεγάλη νίκη αλλά προσωρινή”.

Check Also

ΣΕΤΕΟ: Ακριβότερη κατά 400% η διαδρομή Θεσσαλονίκη-Βέροια από το 2028

Του Γ. Κατσιάνη Ακριβότερη θα γίνει από το 2028 η διαδρομή Θεσσαλονίκη-Βέροια. Ο λόγος είναι …