Friday , 3 May 2024

Κλείνει η περιφερειακή οδός Θεσσαλονίκης για 12 ώρες!

Του Γ. Κατσιάνη

Έκκληση στους οδηγούς να αποφύγουν να μετακινηθούν την Τετάρτη 30 Ιουνίου,μέσω της περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης, απευθύνει ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων, Πάρις Μπίλλιας.

Ο λόγος είναι η πραγματοποίηση γυρισμάτων για τις ανάγκες της ταινίας “The Enforcer”, με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας, ο οποίος βρίσκεται από το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

“Από τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης μέχρι και τα ξημερώματα της Πέμπτης θα παραμείνουν κλειστά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το ύψος του κόμβου Αγίου Παύλου μέχρι και τον κόμβο Πανοράματος”, δήλωσε ο κ. Μπίλλιας και κάλεσε τους οδηγούς να αποφύγουν το συγκεκριμένο οδική τμήμα για την μετακίνηση τους.

Εργασιών συντήρησης…συνέχεια

Την ίδια ώρα, ξεκίνησαν από σήμερα οι εργασίες τοποθέτησης μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας, καθαρισμού και κοπής βλάστησης στην κατεύθυνση προς δυτικά από την γέφυρα Περραιβού έως τον κόμβο του Αγίου Παύλου.

“Τις πρωϊνές ώρες, εκτελούμε εργασίες από ανατολικά προς τα δυτικά και τις μεσημεριανές ώρες απο τα δυτικά προς τα ανατολικά ώστε να αποφεύγεται κατά το δυνατόν η κυκλοφοριακή συμφόρηση”, σημείωσε ο κ. Μπίλλιας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *