Tuesday , 19 March 2024

Κλειστά λόγω… κορωνοϊού δημοτικά γήπεδα και γυμναστήρια στα σχολεία, στο δήμο Δέλτα

Ο υψηλός αριθμός  κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη και η διατήρηση του νομού στο επίπεδο 3, ωθεί τους δήμους να προχωρήσουν σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας των δημοτικών χώρων.

Έτσι, μετά τους δήμους Καλαμαριάς και Ωραιοκάστρου και ο δήμος Δέλτα, ανέστειλε μέχρι τις 5 Νοεμβρίου τη λειτουργία αθλητικών και πολιτιστικών δομών.

Ειδικότερα, με απόφαση του δημάρχου, Γιάννη Ιωαννίδη, δεν θα λειτουργήσει «το σύνολο των κλειστών και ανοιχτών δημοτικών και σχολικών αθλητικών εγκαταστάσεων καθώς και όλων των δημοτικών γηπέδων και σταδίων» (φωτογραφία).                                                  

Όπως τονίζεται μάλιστα, μέχρι τις 5 Νοεμβρίου στους συγκεκριμένους χώρους «δεν θα επιτρέπεται η πραγματοποίηση προπονήσεων και αγώνων σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο».

Επίσης, αναστέλλεται το σύνολο των δημοτικών αθλητικών και πολιτιστικών τμημάτων, όπως και το σύνολο των χώρων υποδοχής – στέγασης των πολιτιστικών συλλόγων, οι οποίοι (χώροι) ευρίσκονται εντός σχολικών διδακτηρίων.

«Η υγειονομική ασφάλεια της κοινωνίας μας, είναι πρώτιστη προτεραιότητα και προαπαιτούμενο της εθνικής ασφάλειας της χώρας. Κάνοντας πράξη την ατομική προστασία μας, βοηθάμε τη συλλογική προστασία όλων των συμπολιτών μας και τη χώρα να αντιμετωπίσει με επιτυχία εθνικές και υγειονομικές προκλήσεις. Με αποφασιστικότητα, υπομονή και στοχευμένες αποφάσεις, τελικά θα νικήσουμε το αόρατο και ύπουλο νέο ιό, αλλά αυτό πρέπει να γίνει με τις μικρότερες δυνατές απώλειες», τόνισε ο δήμαρχος, Γιάννης Ιωαννίδης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *