Wednesday , 23 September 2026

“Κλειστή” λόγω…lockdown, γνωστή αλυσίδα εστίασης στη Θεσσαλονίκη

Του Γ. Κατσιάνη

Σε αναστολή λειτουργίας μέχρι τις 30 Νοεμβρίου προχωρά γνωστή “αλυσίδα” μαγειρεμένου φαγητού,με τέσσερα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και ένα στη Βέροια.

Ο λόγος είναι η πτώση τζίρου που καταγράφει το τελευταίο διάστημα η επιχείρηση εστίασης, λόγω του lockdown.

“Η μείωση του τζίρου υπερβαίνει το 50%. Γι’ αυτό αποφάσισα να αναστείλω ακόμα και τη λειτουργία της κατ’ οίκον παράδοσης (delivery)”, δήλωσε ο κ. Κετογλίδης.

Στο πλαίσιο αυτό, η επιχείρηση θα μοιράσει δωρεάν φαγητό, στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης και στα τέσσερα καταστήματα της Θεσσαλονίκης.

Check Also

Σε… ρυθμούς Φθινοπώρου από σήμερα με βροχές, βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας – Στη Β. Ελλάδα θα σημειωθούν μονοψήφιες θερμοκρασίες

Βροχές, καταιγίδες, με κεραυνούς και πιθανές χαλαζοπτώσεις, βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας συνθέτουν το καιρικό …