Friday , 3 May 2024

Κοινή ατζέντα Τζιτζικώστα- Αγγελούδη για την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης

Τα έργα που χρηματοδοτεί η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και είναι σε εξέλιξη στο δήμο Θεσσαλονίκης, τόσο από το ΕΣΠΑ που ολοκληρώνεται, όσο κι από το νέο ΕΣΠΑ που ξεκίνησε, βρέθηκαν στο επίκεντρο της πρώτης συνάντησης του Απόστολου Τζιτζικώστα με τον Στέλιο Αγγελούδη.

Πρόκειται για έργα που αφορούν τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, όπως είναι η καθαριότητα καθώς και την λειτουργικότητα της πόλης της Θεσσαλονίκης. όπως είναι οι πλατείες Αριστοτέλους, Διοικητηρίου, Ελευθερίας, Δημοκρατίας στο Βαρδάρι καθώς και τα ντεκ στην παλιά παραλία.

“Η στενή συνεργασία της περιφέρειας με τον δήμο Θεσσαλονίκης, αλλά και με τους άλλους 37 δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτη. Γι’ αυτό και όλα τα προηγούμενα χρόνια είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία και με τους 38 δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας σε βαθμό μάλιστα που η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να αποτελεί πρότυπο συνεργασίας πρώτου και δεύτερου βαθμού αυτοδιοίκησης για όλη την Ελλάδα”, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Από την πλευρά του, ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης εξέφρασε την βεβαιότητα ότι “η συναντίληψη, η κοινή προσέγγιση τόσο στα μικρά όσο και στα μεγάλα θέματα θα δώσει στην πόλη, στο δήμο Θεσσαλονίκης, την επιτάχυνση και την αποτελεσματικότητα που χρειάζεται και η οποία σήμερα λείπει”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *