Monday , 6 May 2024

Κοινό “μέτωπο” δήμου Θεσσαλονίκης-ΕΒΕΘ για την διεκδίκηση ολοκλήρωσης των μεγάλων έργων της πόλης

Την ανάγκη συγκρότησης ενός κοινού μετώπου διεκδίκησης στο μείζον ζήτημα της ολοκλήρωσης των μεγάλων έργων υποδομής της Θεσσαλονίκης, υπογράμμισε ο δήμαρχος, Στέλιος Αγγελούδης, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) και του ΕΒΕΘ, Γιάννη Μασούτη.

“Στο πλαίσιο ενός, ανοιχτού, διαρκούς διαλόγου που επιδιώκουμε, είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός πως έγινε δεκτή η πρόταση μας για τη λειτουργία του Συμβουλίου των Προέδρων των Επιμελητηρίων της πόλης. Ενός συμβουλευτικού οργάνου που θα ενισχύσει την προσπάθεια μας, οι μάχες για τα μεγάλα, ανοιχτά ζητήματα της πόλης να δοθούν με μία φωνή, όπως εύστοχα έχει ζητήσει και παλαιότερα ο κ. πρόεδρος”, δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συμφωνήθηκε και η συγκρότηση ομάδας εργασίας για το θέμα του ωραρίου φορτοεκφόρτωσης, “ζήτημα το οποίο”, σύμφωνα με τον κ. Αγγελούδη, “συνδέεται άμεσα με την κοινή βούληση για την απομείωση των συνεπειών από την έναρξη κατασκευής του υπερυψωμένου αυτοκινητοδρόμου (Flyover)”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *