Friday , 29 March 2024

Κοντά στους νέους ο Θεόδωρος Καράογλου

Την αμέριστη υποστήριξή τους στον Θεόδωρο Καράογλου διατράνωσαν οι νέοι της Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή τους στο πάρτι νεολαίας που διοργάνωσε στον «Omilo».

Σε μια όμορφη βραδιά γεμάτη μουσική, καλή παρέα και χαλαρή πολιτική συζήτηση, ο κ. Καράογλου ευχαρίστησε τους νέους για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμά του και τις ξεχωριστές στιγμές γεμάτες ζωντάνια, παλμό, ορμή και ενθουσιασμό λίγες ώρες πριν να ολοκληρωθεί η προεκλογική περίοδος και ανοίξουν οι κάλπες.  

Το θέμα που κυριάρχησε στις συζητήσεις ήταν το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για μια Ελλάδα πλουσιότερη, ισχυρότερη και πιο δίκαιη, αλλά και οι βασικές πτυχές του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία που είναι οι καλύτεροι μισθοί, η καλύτερη υγεία και η καλύτερη παιδεία.

«Οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά μας είναι μεγάλες και ευοίωνες και μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να τις αξιοποιήσει αποτελεσματικά», τόνισε ο Θεόδωρος Καράογλου, δίνοντας έμφαση στις κυβερνητικές παρεμβάσεις που κινούνται στην ανάκτηση του νεανικού κεφαλαίου που δραστηριοποιείται στο εξωτερικό.

«Το μεγαλύτερο ΑΕΠ, οι μεγάλες επενδύσεις επιχειρηματικών κολοσσών παγκόσμιου βεληνεκούς, η διάθεση ενός δισεκατομμυρίου ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για την εκπαίδευση σε νέες δεξιότητες και προγράμματα που αφορούν μόνο τη νέα γενιά, είναι η έμπρακτη απόδειξη ότι οι νέοι αποτελούν προτεραιότητά της Νέας Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, διότι είναι το μέλλον της πατρίδας μας», τόνισε και σημείωσε ότι «οι νέοι μας γνωρίζουν ότι κάθε πολίτης ευδοκιμεί ατομικά, μόνο αν η πατρίδα μας ευημερεί συνολικά».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *