Thursday , 25 April 2024

“Κρυφτούλι” μεταξύ κυβέρνησης και μεταφορέων

Του Γ. Κατσιάνη

Από παράταση σε…παράταση πηγαίνει ο διάλογος της κυβέρνησης με τους μεταφορείς.

Όπως αποκαλύπτει το thesseconomy.gr, μετά τη συνάντηση της Τετάρτης με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, η διοίκηση του Συνδέσμου Ελληνικών Μεταφορικών Επιχειρήσεων Προϊόντων Πετρελαιοειδών (ΣΕΜΕΠΠΕ) έκλεισε νέο ραντεβού για σήμερα, Παρασκευή.

“Θεωρώ ότι θα μας παρουσιαστεί ένα προσχέδιο, το οποίο θα περιέχει τις προτάσεις της κυβέρνησης σχετικά με τα αιτήματα μας”, δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Άγγελος Φαλάρης.

Συνάντηση και με τους ιδιοκτήτες φορτηγών

Εξάλλου, παραμονές(!) της κινητοποίησης που εξήγγειλε η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος (ΟΦΑΕ),η κυβέρνηση προχωρά σε συνάντηση με τους αυτοκινητιστές, σε μια προσπάθεια να αρθεί το αδιέξοδο που υπάρχει.

Ειδικότερα, στις 5 το απόγευμα της Τρίτης 12 Απριλίου,θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ της διοίκησης της ΟΦΑΕ και της ηγεσίας του υπουργείου Ναυτιλίας.

“Μου προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το ραντεβού θα γίνει με τον κ. Πλακιωτάκη”, σχολίασε ο πρόεδρος της ΟΦΑΕ, Απόστολος Κενανίδης.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος της ΟΦΑΕ στην εκπομπή “Έξυπνη Οικονομία” της TV100 https://www.youtube.com/watch?v=NGI1_6hzUa4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *