Saturday , 4 May 2024

Κυκλοφοριακό αλαλούμ με το Flyοver στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης – Τα σημεία όπου κλείνουν οι λωρίδες

Άθλος έχει γίνει πλέον η μετακίνηση των οδηγών στη Θεσσαλονίκη. Λίγο οι εργασίες συντήρησης στους δρόμους, λίγο οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας προστίθενται τώρα και οι εργασίες του FlyOver στην περιφερειακή και η πόλη έγινε αδιάβατη.

Στήθηκε το πρώτο εργοτάξιο
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή στήθηκε το πρώτο εργοτάξιο στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης για την κατασκευή του Flyover. Έκλεισε μία λωρίδα κυκλοφορίας στο ρεύμα προς ανατολικά και πολλά ήταν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν καθώς με… βήμα σημειωτόν κινούνταν τα αυτοκίνητα στους δρόμους από δυτικά (Μοναστηρίου) έως τα ανατολικά με έντονο μποτιλιάρισμα. Τα έργα συνεχίζονται και σήμερα. Και αρχίζει μια δύσκολη εβδομάδα καθώς η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη και στις δύο κατευθύνσεις του περιφερειακού. Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι οπλισμένοι με γερά νεύρα και μεγάλη υπομονή καθώς αυτή την ώρα είναι ιδιαίτερο έντονο το μποτιλιάρισμα των αυτοκινήτων.

Τα έργα
Οι εργασίες ήδη έχουν ξεκινήσει από το πρωί στο σημείο σύνδεσης με την Εξωτερική Περιφερειακή. Όπως έχει ανακοινωθεί από τη διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, θα διακόπτεται σταδιακά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, μεταξύ των ανισόπεδων Κόμβων Κ5 (περιοχή νοσοκομείου Παπαγεωργίου) και Κ10 (Κωνσταντινοπολίτικα). Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις δύο ελεύθερες αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *