Friday , 19 April 2024
All-focus

Κυκλοφοριακό, στάθμευση και καθαριότητα στο επίκεντρο της συνάντησης του Γ. Ορφανού με τους ιδιοκτήτες ταξί

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες ταξί βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε με εκπροσώπους του κλάδου ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός.

Οι επαγγελματίες του κλάδου του πρότειναν, μεταξύ άλλων, να δημιουργηθούν νέες πιάτσες για τα ταξί και κάποιες από τις υπάρχουσες να μεγαλώσουν ενώ επισήμαναν τα προβλήματα που δημιουργούν τα παρανόμως παρκαρισμένα αυτοκίνητα σε κεντρικούς δρόμους.

Επιπλέον, ζήτησαν από τον κ. Ορφανό να έχουν δυνατότητα πλήρους διέλευσης από τις λεωφορειολωρίδες, χωρίς να δημιουργούν προβλήματα στην κίνηση των λεωφορείων και υπογράμμισαν την ανάγκη αύξησης του τουρισμού στη Θεσσαλονίκη, με την ενίσχυση της κρουαζιέρας και την καλύτερη προβολή των μνημείων.

«Πάντοτε πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο ρόλος των ταξί είναι πολύ σημαντικός για τις πραγματικές ανάγκες της πόλης. Το θέμα του τουρισμού μας απασχολεί πάρα πολύ. Θα κάνουμε κάθε προσπάθεια, ώστε η εικόνα της πόλης να αλλάξει», τόνισε ο κ. Ορφανός και επισήμανε πως προτεραιότητα αποτελεί «να καθαρίσει η πόλη, τόσο για την άνοδο του τουρισμού όσο και για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων».

Ο επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» χαρακτήρισε εξίσου σημαντικό το ζήτημα του κυκλοφοριακού, με τις θέσεις στάθμευσης και τις πιάτσες των ταξί. «Δεν έχω δεσμεύσεις και είμαι διατεθειμένος να τα διεκδικήσω όλα. Η υποψηφιότητά μου θα είναι η συγκολλητική ύλη, που θα δώσει λύσεις στα προβλήματα. Θα σταθώ στο πλευρό σας για το καλό της πόλης και όλων μας», σημείωσε ο Γιώργος Ορφανός.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *