Tuesday , 23 April 2024

Κωνσταντίνος Ζέρβας: «Η έξοδος από την κρίση πρέπει να μεταφραστεί και σε κέρδος για τους επαγγελματίες»

Την πεποίθηση ότι η χώρα βγαίνει από την κρίση «πρέπει να μεταφραστεί σε τζίρο των επιχειρήσεων και στα εισοδήματα όσων επιχειρούν», εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Μιλώντας κατά την διάρκεια του ετήσιου δείπνου που παραθέτει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), ο κ.Ζέρβας χαρακτήρισε το 2020 «έτος ορόσημο» για την πόλη και κάλεσε όλους τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων να συμφωνήσουν σε μια ατζέντα για το μέλλον της Θεσσαλονίκης.

«Με ξεκάθαρες κουβέντες και ξεκάθαρο πλάνο» να συνεισφέρουν ώστε να «πάψει η αφόρητη επανάληψη κλισέ και το αναμάσημα παρεμφερών απόψεων που διαιωνίζονται επί 20 με 25 χρόνια», υπογράμμισε ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης.

Εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι υπάρχουν δυνατότητες να «τα καταφέρουμε», ο κ. Ζέρβας σημείωσε «μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το momentum που φαίνεται να διαμορφώνεται στη χώρα και να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα».

«Όχι με γενικόλογες κουβέντες, με άϋλες επιτυχίες και ευχολόγια αλλά με συγκεκριμένα projects. Με συγκεκριμένα σχέδια που θα βελτιώσουν το επιχειρηματικό κλίμα και θα ανοίξουν νέες προοπτικές», σημείωσε.

Αναφερόμενος στο τι μπορεί να κάνει ο δήμος Θεσσαλονίκης για τους επαγγελματίες της πόλης, ο κ. Ζέρβας δήλωσε πως «πρώτα και πάνω από όλα να τους ακούει και να συνεργάζεται μαζί τους. Είμαστε στην ίδια ομάδα, είμαστε συνεργάτες και η επιτυχία του ενός μεταφράζεται άμεσα και σε επιτυχία του άλλου».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *