Wednesday , 1 May 2024

Κύπρος: Ξεκληρίστηκε οικογένεια στη Λεμεσό – Νεκρά 4 μέλη, τα δύο αδέλφια σε πολύνεκρο τροχαίο

Λίγη ώρα μετά τα χαμόγελα, τις ευχές και τις αγκαλιές για την Πρωτοχρονιά και την έλευση του 2024 στο πένθος βυθίστηκαν συγγενείς στη Λεμεσό της Κύπρου. Σε τροχαίο δυστύχημα έχασαν τέσσερα μέλη, τον παππού, τη γιαγιά και τα δύο παιδιά.

Το πολύνεκρο τροχαίο
Την τελευταία τους πνοή άφησαν στην άσφαλτο ο παππούς, η γιαγιά και τα δύο εγγόνια τους. Τα παιδιά είχαν αναλάβει να μεταφέρουν πίσω στο χωριό τους, μετά τον εορτασμό της έλευσης του νέου χρόνου, τον παππού και τη γιαγιά τους. Μια διαδρομή που έμελλε να μην πραγματοποιηθεί ποτέ. Νεκροί είναι η Βαθούλα Γεωργίου 27 χρόνων από τη Λεμεσό, η οποία οδηγούσε το μικρό επιβατηγό αυτοκίνητο, ο παππούς της Νικόλας Ζαβρός 73 ετών από το Λιμνάτι, η γιαγιά της Ευανθία Γεωργίου 74 ετών επίσης από το Λιμνάτι και ο αδελφός της οδηγού Νικόλας Γεωργίου 17 ετών από τη Λεμεσό. Το τροχαίο συνέβη όταν το αυτοκίνητο των θυμάτων συγκρούστηκε με ημιφορτηγό στο οποίο επέβαινε ζευγάρι από τη Συρία.

Πώς έγινε το τροχαίο
Σύμφωνα με την αστυνομία το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα στον δρόμο που οδηγεί στο χωριό Πλάτρες όταν σε κάποιο σημείο του δρόμου η 27χρονη οδηγός επιχείρησε να στρίψει δεξιά και τότε συγκρούστηκε με το όχημα που οδηγούσε ο Σύρος. Η συγκεκριμένη οδός, σύμφωνα με την αστυνομία, ελέγχεται από φώτα τροχαίας και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η νέα τραγωδία διερευνώνται, ενώ υπάρχει μαρτυρία για το δυστύχημα η οποία αξιολογείται. Για τον απεγκλωβισμό των θυμάτων χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου μεταφέρθηκαν οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό τους. Ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα, ενώ η συνοδηγός νοσηλεύεται επίσης με κατάγματα αυχένα, στέρνου και πλευρών στο νοσοκομείο Λεμεσού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *