Friday , 29 March 2024
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης (Κ), συνομιλεί με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος, Κωνσταντίνο Καραμανλή (2Α), κατά τη διάρκεια του 7ου προσυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας σε κεντρικό ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ PIXEL/ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Κώστας Καραμανλής: “Είμαστε όλοι εδώ συστρατευμένοι στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην τελική ευθεία για μια καθαρή νίκη”

Την οδό της συστράτευσης στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη υπέδειξε πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, σε δήλωση του κατά την προσέλευσή του απόψε στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στο Περιστέρι.

“Είμαστε όλοι εδώ συστρατευμένοι στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη στην τελική ευθεία για μια καθαρή νίκη. Μια νίκη που οδηγεί στην πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η Ελλάδα. Ο τόπος χρειάζεται πολιτική σταθερότητα και ισχυρή κυβέρνηση. Χρειάζεται ανάπτυξη και επενδύσεις, κοινωνική δικαιοσύνη και φροντίδα για τους μη ευνοημένους. Χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα στο χειρισμό των εθνικών υποθέσεων, ειδικά σε μία περίοδο αστάθειας και αβεβαιότητας στη γειτονιά μας. Αυτή την προοπτική μόνο η παράταξή μας, η ΝΔ, μπορεί να διασφαλίσει” δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *