Friday , 26 April 2024

Κώστας Χήτας: “Ας λουστεί τώρα ο Μητσοτάκης τον Αυγενάκη. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ απέχει από την “ντροπο”λογία. Η ΝΔ είναι σε πανικό”

Της Σοφίας Ξανθοπούλου

Για πανικό, παραλογισμό και μπάχαλο από πλευράς κυβέρνησης έκανε λόγο ο βουλευτής από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ Κώστας Χήτας. Μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης και τον Βασίλη Κοντογουλίδη ο κ. Χήτας επεσήμανε ότι “οι άνθρωποι είναι σε πανικό, είναι άσχετοι και επικίνδυνοι”.

Σημείωσε ότι έχει ονοματεπώνυμο ο άνθρωπος που προκάλεσε τον πανικό και υπογράμμισε ότι το κόμμα του απέχει από τον παραλογισμό της ΝΔ. “Ας λουστεί ο κ. Μητσοτάκης τον κ. Αυγενάκη” δήλωσε χαρακτηριστικά και διερωτήθηκε πώς εξακολουθεί ο κ. Αυγενάκης να είναι ακόμη Υφυπουργός Αθλητισμού.

“Το πολιτικό κόστος θα είναι τεράστιο για τη ΝΔ” σημείωσε ενώ αποκάλυψε ότι οι γαλάζιοι βουλευτές της Θεσσαλονίκης γκρινιάζουν στους διαδρόμους της Βουλής. “Θα ψηφίσουν οι βουλευτές της ΝΔ αυτή την ντροπο-λογία;” διερωτήθηκε ο κ. Χήτας . “Εχουμε ως χώρα άλλα πολυ σοβαρά προβλήματα και εμείς ασχολούμαστε με τον ταχυδακτυλουργό Αυγενάκη” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χήτας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *