Friday , 19 April 2024

Λεωφορείο έπεσε σε δέντρο μετά από ανεξέλεγκτη πορεία στην Καλαμαριά -Τραυματίστηκε ο οδηγός

Πάνω σε δέντρο στην οδό Βρυούλων στην Καλαμαριά σταμάτησε σήμερα το πρωί η τρελή πορεία λεωφορείου του ΟΑΣΘ, το οποίο είχε ξεφύγει από τον έλεγχο του οδηγού του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός είχε σταματήσει το λεοφωρείο, επειδή είχε παρατηρήσει πρόβλημα και είχε κατέβει για να ελέγξει αν υπήρχε μηχανική βλάβη. Στη συνέχεια, όμως, το λεωφορείο άρχισε να “τσουλάει”, έπεσε αρχικά πάνω σε ένα ταξί και στη συνέχεια προσέκρουσε και σταμάτησε σε δέντρο στο πεζοδρόμιο. 

Μέσα στο λεωφορείο ευτυχώς δεν υπήρχαν επιβάτες και ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά από τα σπασμένα τζάμια μετά την πρόσκρουση και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τον οδηγό του ταξί, ο οδηγός του λεωφορείου βρισκόταν εκτός του οχήματος και έτρεχε να το προλάβει με τα πόδια.

Δίπλα από το δέντρο όπου κατέληξε το λεωφορείο υπάρχει παιδικός σταθμός, ενώ μια “μακάβρια” σύμπτωση θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι το γεγονός ότι πρόκειται για λεωφορείο της γραμμής 4, της γραμμής δηλαδή που συνδέει την Καλαμαριά με τα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *