Friday , 29 March 2024

Λουκέτο σε υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης – Μονόδρομος οι συναλλαγές σε ιδιωτικές εταιρίες

Της Σ.Ξανθοπούλου

Σε προσωρινή αναστολής λειτουργίας τίθενται από σήμερα μέχρι νεωτέρας δύο υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ στην οδό Μανουσογιαννάκη και στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM100 ο πρόεδρος του συλλόγου υπαλλήλων ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Καλαϊτζίδης, τόνισε ότι “από τις 21 Ιανουαρίου με τη λήξη των συμβάσεων που δεν ανανεώθηκαν βρισκόμαστε σε αναταραχή. Αν δε βρεθεί προσωπικό είναι σχεδόν βέβαιο ότι από το προσωρινό λουκέτο των υποκαταστημάτων θα οδηγηθούμε στο μόνιμο κλείσιμο των υπηρεσιών. Για εμάς η δυναμή μας είναι τα ΕΛΤΑ που μετρούν 192 χρόνια ιστορίας. Η Διοίκηση κάνει λόγο για εξοικονόμηση πόρων αλλά τελικά δε γνωρίζουμε αν αυτή η εξοικονόμηση αξίζει τον κόπο”.

Ο κ. Καλαϊτζίδης σημείωσε ότι το λουκέτο των υποκαστημάτων θα προκαλέσει λειτουργικά προβλήματα τα οποία θα κορυφωθούν στο τέλος του μήνα. “Εν ολίγοις, η Διοίκηση αναγκάζει τους πολίτες να απευθυνθούν στις ιδιωτικές εταιρίες για τις συναλλαγές τους”.

Ο κ. Καλαϊτζίδης επεσήμανε ότι οι εργαζόμενοι θα απαντήσουν με κινητοποιήσεις και ότι τα 192 χρόνια ιστορίας και προσφοράς των ΕΛΤΑ αξίζουν το σεβασμό και την προσοχή της Πολιτείας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *