Friday , 3 May 2024

Μέχρι 27 Σεπτεμβρίου κλειστή το βράδυ η Περιφερειακή Οδός Θεσσαλονίκης

Συνεχίζονται οι βραδυνές εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τη διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα ολοκληρωθούν την ερχόμενη Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου. Τα έργα γίνονται τις νυχτερινές ώρες από τις 10.00 μ.μ. μέχρι τις 6.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Τα έργα
Πιο αναλυτικά, πραγματοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στην κατεύθυνση προς ανατολικά με αποκλεισμό όλων των αυτοκινήτων στην εσωτερική Περιφερειακή Οδό, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με τον Κόμβο Κ9 (Τούμπας -Τριανδρίας ) έως το ύψος της συμβολής της με τον Κόμβο Κ11 (Πυλαίας -Πανοράματος). Επισημαίνεται ότι η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στον κλάδο με κατεύθυνση από την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης – έξοδος προς οδούς Κατσιμίδη και Διαγόρα, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, διεξάγεται κανονικά. Η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα του δρόμου όπου γίνονται οι εργασίες διεξάγεται από τους γύρω δρόμους της περιοχής (μέσω κατάλληλης πληροφοριακής σήμανσης).

Έργα και επί της 25ης επαρχιακής οδού
Άρχισαν σήμερα στις 07.00 το πρωί οι εργασίες συντήρησης επί της εθνικής οδού 2 Θεσσαλονίκης – όρια νομού Σερρών και επί της 25ης επαρχιακής οδού. Τα έργα θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο 7 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν:
-Εργασίες κοπής βλάστησης (δένδρα και κλαδιά), εργασίες καθαρισμού και χωματουργικές εργασίες επί της εθνικής οδού 2 Θεσσαλονίκης – όρια νομού Σερρών, στο οδικό τμήμα από τον ισόπεδο κόμβο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών (περιοχή Λαγυνών) έως τον οικισμό της Ασπροβάλτας, με κατεύθυνση από και προς τη Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.
-Εργασίες κοπής βλάστησης (δένδρα και κλαδιά), εργασίες καθαρισμού και χωματουργικές εργασίες επί της 25ης επαρχιακής οδού (Διασταύρωση ε.ο. 2 – Σταυρός – όρια νομού Χαλκιδικής), στο οδικό τμήμα από τον ισόπεδο κόμβο εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας έως τα όρια του νομού Χαλκιδικής, με κατεύθυνση από και προς τον οικισμό του Σταυρού και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *