Friday , 29 March 2024

Μεταμεσονύχτια διαμαρτυρία των επιχειρηματιών εστίασης απόψε στο Λευκό Πύργο

Διαμαρτυρία κατά του κλεισίματος των καταστημάτων εστίασης στις 12 τα μεσάνυχτα θα πραγματοποιήσουν οι επιχειρηματίες της εστίασης απόψε στο Λευκό Πύργο.

“Κλείνουμε τα μαγαζιά μας στις 24:00 και πάμε στο Λευκό Πύργο. Διεκδικούμε την επαναφορά του ωραρίου. Είναι άδικο ειδικά για τη Θεσσαλονίκη που δεν παρουσιάζει μεγάλο επιδημιολογικό φορτίο από τη μία και οι επιχειρηματίες τηρούν σε απόλυτο βαθμό τα μέτρα από την άλλη να κλείνουν τα καταστήματα στις 12 τα μεσάνυχτα” τονίζει σε δηλώσεις του στο thesseconomy.gr ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Εστιατόρων, Ψητοπωλών και Καφέ – Μπαρ Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Επιτροπίδης.

Όπως επεσήμανε ο κ. Επιτροπίδης αυτή τη στιγμή 600 επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη έτσι και αλλιώς δεν λειτουργούν, “ζουν το δικό τους lockdown. Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Όλοι οι επιχειρηματίες τηρούν τους κανόνες. Δεν είναι πρόβλημα το να λειτουργεί μια επιχείρηση εστίασης μετά τις 12 εφόσον τηρούμε τα μέτρα” σημείωσε ο κ. Επιτροπίδης.

Ο κ. Επιτροπίδης είπε επίσης ότι στις 5500 επιχειρήσεις εστίασης στη Θεσσαλονίκη 15-20 είναι εκείνες που παρανομούν. “Δεν γίνεται όμως κοντά στα ξερά να καίγονται και τα χλωρά και να επιβάλλονται τέτοια μέτρα στην εστίαση” σημείωσε.

Η αποψινή διαμαρτυρία στο Λευκό Πύργο θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση όλων των κανόνων προστασίας έναντι του Covid-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *