Friday , 3 May 2024

Μετ’ εμποδίων η κυκλοφορία στην ε.ο. Θεσσαλονίκης –Έδεσσας – Πού θα διακοπεί η κυκλοφορία

Μετ’ εμποδίων θα γίνεται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην εθνική οδό 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας καθώς αρχίζουν αύριο στις 7.00 το πρωί οι εργασίες ασφαλτόστρωσης. Τα έργα πραγματοποιούνται από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου.
Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν ως εξής:
-Αύριο, Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου: Στον κόμβο Γέφυρας, περίπου στη χιλιομετρική θέση 23+200, μετά τον φωτεινό σηματοδότη, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Χαλκηδόνα. Η κίνηση θα διεξάγεται κανονικά από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας

-Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου: Στον κόμβο Γέφυρας πριν τον φωτεινό σηματοδότη, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

-Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου: Στον κόμβο Γέφυρας μετά τον φωτεινό σηματοδότη, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

-Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου: Στον κόμβο Διαβατών με Ν. Μαγνησία (χιλιομετρική θέση 9+200 περίπου, κόμβος για τα «Lidl» Διαβατών), θα κλείσει τμηματικά και σε φάσεις όλος ο κόμβος για να γίνει ασφαλτόστρωση στο κεντρικό τμήμα του κόμβου, στη συμβολή των οδών. Η κίνηση θα πραγματοποιείται από τα τμήματα που θα είναι ανοιχτά και με σήμανση παρακάμψεων για τα τμήματα που θα είναι κλειστά, για τη διάρκεια που θα είναι κλειστά. ‘Ηδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Κυκλοφοριακά προβλήματα στην αερογέφυρα Σταυρούπολης
Με υπομονή θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι και οι οδηγοί που κινούνται στην αερογέφυρα Σταυρούπολης επί της οδού Λαγκαδά καθώς πραγματοποιούνται μέχρι την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου έργα από τη διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Οι εργασίες διεξάγονται με κατεύθυνση από και προς τη Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Ήδη υπάρχουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *