Tuesday , 30 April 2024

Μετ’ εμποδίων η κυκλοφορία στην 25η επ. ο. Θεσσαλονίκης – Σταυρού και στον κόμβο της Ν. Σάντας Κιλκίς – Πού γίνονται έργα

Με ιδιαίτερη προσοχή κινούνται από σήμερα οι οδηγοί αυτοκινήτων στην 25η επαρχιακή οδό και πιο συγκεκριμένα στη διασταύρωση ε.ο. 2 – Σταυρός – όρια νομού Χαλκιδικής καθώς άρχισαν έργα συντήρησης του δρόμου από συνεργεία της διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Οι εργασίες θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο 2 Μαρτίου. Πρόκειται για έργα κοπής βλάστησης (δένδρα και κλαδιά), εργασίες καθαρισμού και χωματουργικές εργασίες στο οδικό τμήμα μεταξύ του οικισμού Σταυρού έως τα όρια του νομού Χαλκιδικής, με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Έργα και στον κόμβο Ν. Σάντας
Συνεχίζονται τα έργα συντήρησης στη ν.ε.ο. Θεσσαλονίκης- κόμβο Ν. Σάντας στα όρια του νομού Κιλκίς. Οι εργασίες θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο 9 Μαρτίου. Πρόκειται για εργασίες κοπής βλάστησης (δένδρα και κλαδιά), εργασίες καθαρισμού και χωματουργικές εργασίες στον κόμβο της Ν. Σάντας, και πιο συγκεκριμένα στο οδικό τμήμα μεταξύ του ισόπεδου κόμβου Νέας Λητής έως τα όρια του νομού Κιλκίς, με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Και στις δύο περιπτώσεις έχουν γίνει οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *