Saturday , 20 April 2024

Με ευρωπαϊκό «αέρα» και προσιτή σε όλους τους δημότες η προεκλογική καμπάνια του Ανέστη Πολυχρονίδη-Καλαίσθητες πορτοκαλί ομπρέλες σε όλες τις κοινότητες του Δήμου Ωραιοκάστρου αντικαθιστούν τα πολυτελή εκλογικά κέντρα

«Όχι» στα πολυδάπανα εκλογικά κέντρα είπαν η δημοτική παράταξη «Συνεργασία Τώρα» και ο επικεφαλής της, υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Ανέστης Πολυχρονίδης υιοθετώντας πολλές καινοτομίες στη διάρκεια της «Πορείας προς τη Νίκη» που δίνουν ευρωπαϊκό «αέρα» στην προεκλογική καμπάνια του συνδυασμού.

Μεταξύ αυτών των καινοτομιών, περιλαμβάνεται και η απόφαση να μην μπει η «Συνεργασία Τώρα» στη διαδικασία των μεγάλων εκλογικών κέντρων με τις τεράστιες φωτογραφίες και αφίσες που παραπέμπουν σε παρωχημένες  αντιλήψεις και παλαιές εποχές, αλλά να βρεθεί δίπλα στους δημότες με καλαίσθητα σταντ και ομπρέλες στο κυρίαρχο χρώμα του συνδυασμού, το πορτοκαλί.

«Σήμερα οι συνδημότες μας έχουν πολλά προβλήματα. Οι εποχές είναι δύσκολες και τα ακριβά προεκλογικά κέντρα και οι πολυδάπανες προεκλογικές εκστρατείες με τις χλιδάτες εκδηλώσεις αποτελούν πρόκληση. Εμείς γυρίσαμε την πλάτη σε αυτές τις πρακτικές διότι θέλουμε να είμαστε κοντά στον πολίτη, σε όλες τις κοινότητες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πολυχρονίδης και κατά την πρόσφατη εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού του. Συγκεκριμένα, αντί εκλογικών κέντρων η δημοτική παράταξη «Συνεργασία Τώρα» στήνει καθημερινά τις ομπρέλες και τα μικρά σταντ της σε διάφορα σημεία τόσο στον κεντρικό δήμο όσο και στις περιφερειακές κοινότητες όπου υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ενημερώνουν τους πολίτες για τις θέσεις της παράταξης και απαντούν στα ερωτήματά τους. Το πρόγραμμα λειτουργίας των συγκεκριμένων σταντ ανακοινώνεται εγκαίρως ώστε να το γνωρίζουν οι κάτοικοι της κάθε περιοχής. Εννοείται πως ο Ανέστης Πολυχρονίδης, περνά από όλα τα σταντ στο πλαίσιο της καθημερινής περιοδείας του σε όλο τον δήμο.

Μια δεύτερη καινοτομία που υιοθέτησε από την αρχή της καμπάνιας ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου είναι η ιδιαίτερα περιορισμένη χρήση έντυπου υλικού και η δημοσιοποίηση των θέσεων μέσω της ιστοσελίδας της παράταξης (www.sinergasiatora.gr) και της σελίδας της στο facebook (Συνεργασία Τώρα- Ανέστης Πολυχρονίδης).

Επίσης, ο υποψήφιος δήμαρχος καινοτόμησε και ως προς το περιεχόμενο της προεκλογικής του καμπάνιας, δίνοντας ουσιαστικό βήμα στους δημότες μέσω του πρώτου κύκλου των ανοιχτών συζητήσεων «Μιλήστε με τον Ανέστη», του δεύτερου κύκλου -«Ο Ανέστης στις γειτονιές»- με περιοδείες και αυτοψίες σε όσες περιοχές όπου κλήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος και του τρίτου κύκλου με σύνθημα η «Η νέα Δημαρχία στο πλευρό σας», όπου ο Ανέστης Πολυχρονίδης δεσμεύεται και πάλι ενώπιον των δημοτών όλου του δήμου για τα έργα που θα υλοποιήσει άμεσα δίνοντας απαντήσεις στα αιτήματα που του είχαν καταθέσει οι ίδιοι τον Φεβρουάριο.

Στις καινοτομίες της ιστοσελίδας της δημοτικής παράταξης περιλαμβάνεται και ένα… «πορτοκαλί τηλέφωνο». Κάνοντας «κλικ» σε αυτό οι πολίτες μπορούσαν σε όλη της διάρκεια της προεκλογικής περιόδου να επικοινωνήσουν απευθείας με τον Ανέστη Πολυχρονίδη ο οποίος έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι ακούει όλους τους δημότες, δίνοντας πάντα τις βέλτιστες λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *