Thursday , 28 March 2024

Με 2.600 πυροτεχνήματα θα υποδεχθεί η Θεσσαλονίκη το 2022

Με υπερθέαμα πυροτεχνημάτων θα υποδεχθεί το 2022 η Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΕΒΕΘ), που προβαίνει για μια ακόμη χρονιά στην σχετική χορηγία.

Το θέαμα, που όπως είναι αναμνεόμενο θα ξεκινήσει στις 12 τα μεσάνυχτα, ακριβώς δηλαδή στην αλλαγή του έτους, θα είναι διάρκειας έξι λεπτών και τα πυροτεχνήματα θα “σκαρφαλώσουν” στον ουρανό της Θεσσαλονίκης από φορτηγίδα μέσα στον Θερμαϊκό, στο ύψος του Λευκού Πύργου με συνολικά 2.600 βολές. Θα είναι ορατά από ταράτσες, μπαλκόνια, παράθυρα σε όλη την πόλη και με τον τρόπο αυτό θα αποφευχθεί, όπως επισημαίνεται από πηγές της δημοτικής αρχής, ο συνωστισμός των πολιτών.

Στο μεταξύ, στο ύψος του Λευκού Πύργου “επέστρεψε” σήμερα στην παραλιακή λεωφόρο, ως είθισται την Πραμονή της Πρωτοχρονιάς, το περίφημο “βαρέλι” με τον τροχονόμο. Πρόκειται για εκδήλωση που διοργανώνει η Διεύθυνση Τροχαία και νωρίτερα σήμερα παρευρέθησαν στο σημείο ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, η αντιπεριφειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, βουλευτές κ.α.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *