Saturday , 20 April 2024

Μητσοτάκης: “Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια νέα Κυβέρνηση-Ο πρωθυπουργός πρέπει να παραιτηθεί”

Να παραιτηθεί κάλεσε τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, που δίνει προβάδισμα εννέα μονάδων στη ΝΔ, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

“Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μία νέα κυβέρνηση, με νωπή εντολή. Ο πρωθυπουργός πρέπει να παραιτηθεί για το καλό του τόπου. Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει άλλο” τόνισε ο κ.Μητσοτάκης.

Κατά τον ίδιο, το αποτέλεσμα σηματοδοτεί μια ισχυρή αποδοκιμασία της σημερινής κυβέρνησης, ο λαός έχει αποσύρει την εμπιστοσύνη του από την κυβερνητική πλειοψηφία, η πολιτική αλλαγή για την οποία είχε μιλήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ήδη ξεκίνησε, με στόχο μία ισχυρή Ελλάδα σε μια Ευρώπη που αλλάζει, και πρόσθεσε:”Είμαι εδώ για να ενώσουμε όλους τους ‘Ελληνες και να βάλουμε την πατρίδα σε μια νέα πιο αισιόδοξη εποχή” και ζήτησε εκλογές το συντομότερο δυνατόν.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΝΔ υποσχέθηκε να εργαστεί σκληρά για μία ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη, τονίζοντας ότι αντλεί δύναμη από όσους επέλαξαν τη Ν.Δ.”, πάντως κάλεσε τα στελέχη της Ν.Δ. να αντιμετωπίσουν το αποτέλεσμα με ευθύνη.

Στην κατεύθυνση αυτή, τόνισε ότι από αύριο ξεκινάει ένας καινούργιος αγώνας και ότι ο ίδιος θα γυρίσει και πάλι ολόκληρη την Ελλάδα “για να πείσω τους Έλληνες ότι αξίζουμε την ευκαιρία”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *