Tuesday , 16 April 2024

“Μπάλλος”: Υποχώρησε η άσφαλτος και “κατάπιε” λεωφορείο στην Καλαμαριά !

Άγιο είχαν οι επιβάτες λεωφορείου που μετέβαιναν στην εταιρεία στην οποία εργάζονται (Ελληνικά Πετρέλαια) λίγο μετά τις 6 σήμερα το πρωί, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Καλαμαριά, όταν λόγω της κακοκαιρίας “Μπάλλος” ξαφνικά υποχώρησε το οδόστρωμα κάτω από το λεωφορείο, κοινώς άνοιξε τρύπα στην άσφαλτο και το μπροστινό μέρος του λεωφορείου έπεσε μέσα σε αυτήν και ακινητοποιήθηκε, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα δύναμη της Τροχαίας για να διευθετήσει την κυκλοφορία και κλήθηκε γερανός για να απομακρύνει το λεωφορείο και να αρχίσουν οι εργασίες αποκατάστασης του δρόμου.

Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δρδαμανέλης, σε δηλώσεις του από το σημείο απέδωσε το περιστατικό στη φυσική διάβρωση του δρόμου από την κακοκαιρία, διευκρινίζοντας ότι επίτου παρόντοςδεν εκτελείται κάποιο έργο στον συγκεκριμένο δρόμο και εκτίμησε ότι “είναι να περιστατικό που έρχεται να κουμπώσει στο παλιό δίκτυο της πόλης. Παλιό το δίκτυο των ομβρίων, παλιό το δίκτυο και της αποχέτευσης. Είναι ένα φυσικό φαινόμενο που υπέσκαφε, “ξέπλενε” το χώμα κάτω από το οδόστρωμα, μέχρι που έγινε μία σπηλιά και το οδόστρωμα υποχώρησε”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *