Thursday , 25 April 2024

«Μπαρούτι» μυρίζει η ΝΔ Κιλκίς- «Βολές» κατά του προέδρου της ΔΕΕΠ

Του Γ. Κατσιάνη

«Ηλεκτρισμένο» είναι το κλίμα στη ΝΔ του νομού Κιλκίς, μετά τις διαμαρτυρίες τοπικών κομματικών στελεχών για έλλειψη ενημέρωσης σε οργανωτικά και οικονομικά ζητήματα από την πλευρά της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ). 

Στο στόχαστρο βρίσκεται ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ νομού Κιλκίς, Μηνάς Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει προκαλέσει τη δυσφορία «γαλάζιων» στελεχών.  

Μεταξύ αυτών είναι και ο τέως τομεάρχης Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Θεόφιλος Τιρεκίδης, ο οποίος έχει ζητήσει την παραίτηση του προέδρου του κ. Παπαδόπουλου.  

«Κύριε πρόεδρε της ΔΕΕΠ νομού Κιλκίς, αναρωτιέμαι ο δικός μας νομός έχει απαλλαγεί από τις συνεδριάσεις-απολογισμούς; Έχετε κάνει ετήσιο οικονομικό απολογισμό; Έχουν δικαίωμα ενημέρωσης όλα τα μέλη του νομού μας; Τηρείτε το καταστατικό της ΝΔ (και) ανήκετε στην παράταξη που κυβερνάει αυτόν τον τόπο;», ήταν η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ. Τιρεκίδης και κάλεσε τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ να ορίσει «μια ανοιχτή τηλεδιάσκεψη να συζητήσουμε τα πάντα».

Να σημειωθεί ότι ο κ.Τιρεκίδης ανακοίνωσε πρόσφατα την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΔΕΕΠ Κιλκίς.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *