Friday , 29 March 2024

Νέα πρόσκληση μέσω ΕΣΠΑ για startups

Νέα πρόσκληση μέσω του ΕΣΠΑ, που θα απευθύνεται μόνο στις εγγεγραμμένες στο Εθνικό Μητρώο, νεοφυείς επιχειρήσεις, θα ανακοινώσουν μέσα στις επόμενες μέρες οι δύο υφυπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας και Γιάννης Τσακίρης.

Αυτό ανέφερε σε συνέντευξή του στο newmoney.gr ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας.

Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμενος ο υφυπουργός στο Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων Elevate Greece σημείωσε ότι αποτελεί ένα εγχείρημα της πολιτείας με στόχο την ενίσχυση, την οργάνωση και εξωστρέφεια του εγχώριου οικοσυστήματος της νεοφυούς επιχειρηματικότητας. 

«Μετά το πρώτο δίμηνο λειτουργίας, αποκτήσαμε δεδομένα και εμπειρία και προχωρήσαμε σε αποφασιστικές κινήσεις που θα διευκολύνουν τις υποψήφιες νεοφυείς επιχειρήσεις αλλά και το έργο των αξιολογητών. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε με τον συναρμόδιο υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ιωάννη Τσακίρη μια νέα πρόσκληση μέσω του ΕΣΠΑ που θα απευθύνεται στις εγγεγραμμένες και μόνο νεοφυείς επιχειρήσεις. Καλούμε τους υποψήφιους να προχωρήσουν στην οριστική υποβολή των αιτήσεων, πάντα όμως με τη δέουσα προσοχή» όπως είπε ο κ. Δήμας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *