Thursday , 28 March 2024

Νέες προσλήψεις στο CDI της Pfizer στη Θεσσαλονίκη

Σε ακόμα 15 προσλήψεις μηχανικών λογισμικού (software engineers) προχώρησε το Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας (CDI) της Pfizer, στη Θεσσαλονίκη.

Οι νεοπροσληφθέντες ξεχώρισαν κατά το 12oολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης (Bootcamp) σε θέματα Software & Cloud Engineering, που πραγματοποιήθηκε στις αρχές της χρονιάς.

Στο φετινό Bootcamp,οι υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν νέες δεξιότητες σε τεχνολογίες αιχμής, να γνωρίσουν την εταιρεία μέσα από μία εκδήλωση γνωριμίας και δικτύωσης που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του CDI, στη Θεσσαλονίκη και να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας στην Pfizer.

«Η Θεσσαλονίκη και γενικότερα η Ελλάδα έχει σημαντικό ανθρώπινο δυναμικό σε τομείς όπως η πληροφορική και η έρευνα. Γι’ αυτό και η συνεργασία με το τοπικό οικοσύστημα αποτελεί βασικό κομμάτι των δράσεων μας. Προγράμματα όπως το Bootcamp αποτελούν εργαλεία ενίσχυσης των δεσμών του CDI με το ελληνικό οικοσύστημα τεχνολογίας και καινοτομίας, τα οποία συνεισφέρουν στην προσέλκυση & πρόσληψη εργαζομένων, καθώς και στην ανάδειξη ιδεών και οδηγούν, τελικά, σε καινοτομίες που αλλάζουν τις ζωές των ασθενών», δήλωσε η Talent Acquisition Manager της Pfizer, Γιάννα Γεωργίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *