Tuesday , 23 April 2024

Νέες υποψηφιότητες με τη «Συνεργασία Τώρα»- Μάρθα Αμπατζίδου, Αδάμ Νεστορίδης και Μανώλης Αβλαστημίδης στηρίζουν τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη

Ακόμη τρεις υποψηφίους –για το νέο δημοτικό συμβούλιο, αλλά και για το τοπικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου- ανακοίνωσε η δημοτική παράταξη «Συνεργασία Τώρα» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη.
Πρόκειται για την Μάρθα Αμπατζίδου –κόρη του επί 24 χρόνια δημάρχου της Τσάλκας Γεωργίας- η οποία θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Ωραιοκάστρου του Δήμου Ωραιοκάστρου, καθώς και τους Αδάμ Νεστορίδη –εγγονό του αείμνηστου Αδάμ Τσακαλίδη- και Μανώλη Αβλαστημίδη –πατέρα τεσσάρων παιδιών- οι οποίοι θα είναι υποψήφιοι σύμβουλοι για το τοπικό συμβούλιο της ΔΕ Ωραιοκάστρου.
Αναλυτικά τα βιογραφικά των νέων υποψηφίων και οι δηλώσεις στήριξής τους στον Ανέστη Πολυχρονίδη έχουν ως ακολούθως:

Μάρθα Αμπατζίδου
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος ΔΕ Ωραιοκάστρου Δήμου Ωραιοκάστρου
Δήλωση στήριξης στον Ανέστη Πολυχρονίδη

«Προέρχομαι από μια οικογένεια η οποία είχε μακρά ενασχόληση και εμπειρία με τα αυτοδοικητικά. Ο πατέρας μου -ο οποίος με μεγάλωσε- ήταν δήμαρχος της Τσάλκας για 24 χρόνια. Γι΄αυτό αποφάσισα να βοηθήσω κι εγώ τον Ανέστη Πολυχρονίδη ώστε να εκλεγεί δήμαρχος Ωραιοκάστρου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.
Πιστεύω απόλυτα πως ο Ανέστης είναι άξιος γι’ αυτό το αξίωμα, διότι είναι έντιμος και εργατικός, έχει γνώσεις και εμπειρία και έχει αποδείξει με τη δράση του όλα αυτά τα χρόνια ότι νοιάζεται για το Ωραιόκαστρο και για τους ανθρώπους του.
Στόχος μου είναι να βοηθήσω στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας που ταλαιπωρούν τους κατοίκους των οικισμών Νεοκάστρου και Αγ. Γεωργίου. Να ολοκληρωθεί το έργο της αποχέτευσης -που με πρωτοβουλία του τότε Αντιδημάρχου Πολυχρονίδη και σε συνεργασία μαζί μας, δόθηκε λύση με την σύνδεση του οικισμού Αγ. Γεωργίου με το αποχετευτικό δίκτυο της ΕΥΑΘ».
Βιογραφικό της Μάρθας Αμπατζίδου
Η Μάρθα Αμπατζίδου του Ηρακλή και γεννήθηκε στην Τσάλκα της Γεωργίας το 1980 από πόντιους γονείς που μεγάλωσαν στη Ρωσία.
Έχει σπουδάσει στη Νομική σχολή του Πανεπιστημίου της Γεωργίας. Εργάστηκε στο Υπουργείο Πρόνοιας και Υγείας της Γεωργίας για τρία χρόνια.

Επέστρεψε με την οικογένειά της στη μητέρα- πατρίδα, στην Ελλάδα, την οποία είχε πάντα στο μυαλό και στην καρδιά της.
Είναι παντρεμένη με τον Όμηρο Αμπατζίδη από το 2000 και από τότε μένει στο Ωραιόκαστρο. Είναι μητέρα δύο παιδιών, του Ιορδάνη 18 ετών και του Λέμα ο οποίος είναι 12 ετών.

Αδάμ Νεστορίδης
Υποψήφιος σύμβουλος ΔΕ Ωραιοκάστρου
Δήλωση στήριξης στον Ανέστη Πολυχρονίδη

«Η αγάπη για τον τόπο μου και η ανιδιοτελής προσφορά σε αυτόν για το καλό του κοινωνικού συνόλου είναι βασικές αρχές τις οποίες μεταλαμπάδευσε σε μένα ο παππούς μου Αδάμ Τσακαλίδης.
Σήμερα διαπιστώνω ότι ο δήμος μας χρειάζεται βελτιώσεις σε πολλά επίπεδα, κυρίως δε σε θέματα που αφορούν στην παιδεία και στην κοινωνική πολιτική.
Ως νέος γονέας θέλω τα παιδιά μου να πάνε σε παιδικούς σταθμούς και σχολεία που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες, κάτι που επιθυμούν όλοι οι γονείς οι οποίοι έχουν νήπια και παιδιά σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.
Συστρατεύομαι με τον Ανέστη Πολυχρονίδη διότι πιστεύω πως από όλους τους υποψήφιους δημάρχους είναι ο πιο έμπειρος, ο πιο ικανός, ο πιο ειλικρινής. Είμαι πεπεισμένος πως μαζί του μπορώ να συμβάλλω ώστε να δοθούν λύσεις στα απλά, στα καθημερινά που μας ταλαιπωρούν και να βάλω κι εγώ το «λιθαράκι» μου για το Ωραιόκαστρο που όλοι θέλουμε και ονειρευόμαστε.
Θέλω να δω το Ωραιόκαστρο να προχωρά μπροστά και στο άκουσμα και μόνο της λέξης να δημιουργεί θετικούς συνειρμούς».

Βιογραφικό του Αδάμ Νεστορίδη
Ο Αδάμ Νεστορίδης γεννήθηκε το 1987 στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στο Ωραιόκαστρο. Είναι απόφοιτος του 1ου Λυκείου Ωραιοκάστρου. Φοίτησε τέσσερα χρόνια στο Τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στη Μυτιλήνη και είναι ιδιωτικός υπάλληλος.
Είναι παντρεμένος με την Ελένη Μουδήρη κι έχει δυο παιδιά 3,5 ετών και επτά μηνών.

Μανώλης Αβλαστημίδης
Υποψήφιος σύμβουλος στη ΔΕ Ωραιοκάστρου
Δήλωση στήριξης στον Ανέστη Πολυχρονίδη

«Πιστεύω στον Ανέστη Πολυχρονίδη γιατί είναι ειλικρινής, ευθύς, με γνώσεις, εμπειρία και με σημαντικό έργο. Γι’ αυτό αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση που μου έγινε από τον ίδιο για να είμαι υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο στη Δημοτική Ενότητα Ωραιοκάστρου με τη δημοτική παράταξη «Συνεργασία Τώρα» στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.
Προσωπικά θέλω να βελτιώσω τις συνθήκες διαβίωσης των συμπολιτών μου στους οικισμούς «Νεόκαστρο» και «Άγιος Γεώργιος» και να προχωρήσει επιτέλους η κατασκευή και ολοκλήρωση του κυκλικού κόμβου στη θέση «Βερόπουλος» για μεγαλύτερη ασφάλεια πεζών και οχημάτων στον κεντρικό δρόμο. Επίσης, θέλω να διεκδικήσουμε την ένταξη στο αποχετευτικό δίκτυο και του Νεόκαστρου, όπως έγινε επί αντιδημαρχίας του κ. Πολυχρονίδη, και στον οικισμό του Αγ. Γεωργίου».
Βιογραφικό του Μανώλη Αβλαστημίδη
Ο Μανώλης Αβλαστημίδης γεννήθηκε το 1967 στο Σαμλούγκ της Αρμενίας.
Ήρθε στην Ελλάδα το 1991 και εγκαταστάθηκε αρχικά στην Πολίχνη και στη συνέχεια, το 1998, ήρθε στο Ωραιόκαστρο.
Έχει τέσσερα παιδιά ηλικίας 18, 17, 15 και 15 ετών τα οποία, μετά την απώλεια της συζύγου του το 2005, μεγάλωσε μόνος του.
Είναι απόφοιτος του 5ου ΤΕΛ Θεσσαλονίκης με την ειδικότητα του ηλεκτρολόγου εγκαταστάσεων. Εργάστηκε με σύμβαση στον δήμο Ωραιοκάστρου και τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται στο Ίδρυμα Αυτιστικού Ατόμου «Ελπίδα».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *