Sunday , 28 April 2024

Νέος Κόσμος: Μαφιόζικη εκτέλεση στην Αττική – Νεκρός 44χρονος πρατηριούχος υγρών καυσίμων

Η μαφιόζικη εκτέλεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Νέο Κόσμο Αττικής «οδηγεί» τους αστυνομικούς σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε ανθρώπους της νύχτας. Θύμα ήταν ένας 44χρονος πρατηριούχος υγρών καυσίμων τον οποίο άγνωστοι «γάζωσαν» με περισσότερες από 80 σφαίρες.

Το επεισόδιο
Λίγο μετά τις 2.00 τα ξημερώματα οι δράστες πλησίασαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 44χρονος και το είχε σταθμευμένο μπροστά από το πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρεί στη συμβολή των οδών Φραντζή και Ηλία Ηλιού. Τον πυροβόλησαν με ένα καλάσνικοφ. Ο άτυχος άνδρας έπεσε νεκρός στο έδαφος από τα τραύματά του. Το αυτοκίνητό του -μαύρο τζιπ- γέμισε τρύπες από τους γεμιστήρες που άδειασαν οι εκτελεστές, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν στην περιοχή 81 φυσίγγια. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο όχημα με το οποίο διέφυγαν οι δράστες επέβαιναν τουλάχιστον τρία άτομα. Το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε αργότερα καμένο στο Δαφνί.

Στόχος ένοπλης επίθεσης και το 2018
Το θύμα θεωρείται –σύμφωνα με πληροφορίες- «βαρύ» όνομα της νύχτας και ήταν γνωστό στις αρχές, αφού και το 2018 είχε γίνει στόχος ένοπλης επίθεσης κοντά στο λιμάνι του Πειραιά. Τότε είχε σωθεί καθώς το καλάσνικοφ των εκτελεστών είχε πάθει εμπλοκή, με αποτέλεσμα 3-4 σφαίρες να τραυματίζουν τον τότε 38χρονο στα πόδια και στο χέρι. Αξίζει να σημειωθεί ότι το θύμα διατηρούσε τότε σχέσεις με την «Bella Mafia» που είχε δολοφονηθεί ένα μήνα νωρίτερα.

Οι έρευνες της αστυνομίας
Οι αστυνομικοί συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας όπου έχουν καταγραφεί η στιγμή της εκτέλεσης αλλά και οι κινήσεις των δραστών πριν και μετά την άγρια δολοφονία. Επίσης εξετάζεται ως μάρτυρας ένας οδηγός ταξί που εκείνη την ώρα ήταν στο πρατήριο υγρών καυσίμων. Οι αστυνομικοί μέσα από τα στοιχεία που συγκεντρώνουν προσπαθούν να διαπιστώσουν το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *