Saturday , 27 April 2024

Νέος πρόεδρος στην Διεθνή Ένωση Εταιρειών Κρουαζιέρας

Αλλαγή φρουράς είχαμε στην ηγεσία της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA).

Χρέη προέδρου αναλαμβάνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Royal Caribbean Group, Jason Liberty, ο οποίος διαδέχεται τον Pierfrancesco Vago, εκτελεστικό πρόεδρο της MSC Cruises S.A.

«Ο κ. Liberty αναλαμβάνει την προεδρία σε μια εποχή που ο κλάδος εργάζεται για να αξιοποιήσει τη δυναμική της ισχυρής ζήτησης για κρουαζιέρα καθώς τα μέλη μας παράλληλα προωθούν φιλόδοξες πρωτοβουλίες βιωσιμότητας, επιδιώκοντας την επίτευξη καθαρών μηδενικών εκπομπών έως το 2050», δήλωσε η εκτελεστική πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της CLIA,Kelly Craighead.

Ποιός είναι

Ο Jason Liberty ανέλαβε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Royal Caribbean στις αρχές του 2022, έπειτα από μια καριέρα διάρκειας σχεδόν δύο δεκαετιών στον κλάδο της κρουαζιέρας και έχοντας υπηρετήσει ως Chief Financial Officer της εταιρείας για πολλά χρόνια.

Πέρσι, οδήγησε τις δραστηριότητες της Royal Caribbean σε ισχυρά κέρδη, καθιστώντας τη μετοχή του ομίλου μία από τις μετοχές με τις κορυφαίες επιδόσεις της χρονιάς.

«Είμαι ενθουσιασμένος και με τιμά να ηγούμαι αυτού του Οργανισμού, καθώς μπαίνουμε σε μια νέα εποχή για την κρουαζιέρα. Με τη ζήτηση από τους καταναλωτές να ενισχύεται συνεχώς, επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας για απαλλαγή από τις εκπομπές άνθρακα και για βιώσιμη ανάπτυξη, διασφαλίζοντας ότι όχι μόνο επενδύουμε στους ωκεανούς και τις κοινότητές μας, αλλά και τις διατηρούμε για τις επόμενες γενιές ταξιδιωτών», δήλωσε ο κ. Liberty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *