Sunday , 28 April 2024

Νίκος Ανδρουλάκης:”Αγωνιζόμαστε για να νικήσουμε τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές”

Του Γ. Κατσιάνη

Την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής εμφανίζεται δεύτερο στις δημοσκοπήσεις, εξέφρασε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

“Είναι η πρώτη φορά που μετά από 11 χρόνια το ΠΑΣΟΚ καταγράφεται ως δεύτερο κόμμα στις δημοσκοπήσεις”, τόνισε κατά την ομιλία του στην συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ωστόσο, ο κ. Ανδρουλάκης χαρακτήρισε τις δημοσκοπήσεις “άλμπουμ φωτογραφιών”.

“Εμείς αγωνιζόμαστε για να νικήσουμε τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές. Το ΠΑΣΟΚ έχει στόχο να κερδίσει τη ΝΔ και να γίνει πάλι κυβέρνηση”, υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στη στρατηγική του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε ότι είναι ο προγραμματικός διάλογος σε κάθε χωριό και σε κάθε πόλη, “επιλέγοντας τον δύσκολο δρόμο των κοινωνικών συμμαχιών”.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ανακοίνωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα επισκεφτεί τις πληγείσες περιοχές του Έβρου και της Θεσσαλίας.

Τέμπη

Αναφερόμενος στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι θα πρέπει “να διερευνηθούν οι ποινικές ευθύνες για παράβαση καθήκοντος και απιστία των κ.κ. Σπίρτζη και Καραμανλή”.

“Οι νέοι που βγήκαν στους δρόμους τον Μάρτιο του 2023, ξεσηκώθηκαν γιατί έβλεπαν τον εαυτό τους στη θέση των θυμάτων. Εμείς δεσμευόμαστε από την κραυγή αγωνίας τους «να μην ξεχαστεί το έγκλημα των Τεμπών», και γι’ αυτό παλεύουμε. Όχι μόνο να μην ξεχαστεί, αλλά και να πληρώσουν οι υπεύθυνοι”, σημείωσε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *