Saturday , 27 April 2024

Νίκος Ανδρουλάκης:”Να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι της τραγωδίας των Τεμπών”

Του Γ. Κατσιάνη

Την περιοδεία του σε αγορές της Αττικής συνεχίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Έτσι, μετά τον Κορυδαλλό, ο κ. Ανδρουλάκης βρέθηκε το πρωί στο Χαλάνδρι και συζήτησε (φωτογραφία) με τους πολίτες για την καθημερινότητα, την ακρίβεια και την ραγδαία αύξηση των ενοικίων.

“Η Νέα Δημοκρατία απέτυχε παταγωδώς να αντιμετωπίσει την ακρίβεια. Βλέπουμε ότι οι πολιτικές της οδήγησαν τον ελληνικό λαό σε νέες ανισότητες, νέες περιπέτειες, νέες δυσκολίες”, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος και σημείωσε ότι η σωρευτική αύξηση στα βασικά αγαθά προσεγγίζει το 30%.

“Γι’ αυτό κάθε ψήφος στο ΠΑΣΟΚ στις επόμενες ευρωπαϊκές εκλογές είναι ψήφος ελπίδας και προοπτικής για τον ελληνικό λαό”, τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης και κατηγόρησε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για την στάση τους στην υπόθεση των Τεμπών.

“Οι μεν της Νέας Δημοκρατίας κάνουν ό,τι μπορούν για να βγάλουν λάδι τον κ. Καραμανλή και τα “γαλάζια παιδιά”, που ήταν στους οργανισμούς του ΟΣΕ. Και, από την άλλη, ο κ. Σπίρτζης υιοθετεί με απόλυτο τρόπο το αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας ότι δεν ευθύνεται για την τραγωδία η μη υλοποίηση του έργου της τηλεδιοίκησης”, δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης και υπογράμμισε ότι οι υπεύθυνοι αυτής της τραγωδίας θα πρέπει “να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και να αντιμετωπίσουν τις ευθύνες τους”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *