Friday , 19 April 2024

Νίκος Ανδρουλάκης:”Το ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει κίνημα-ποτάμι που θα σαρώσει όλα τα κακώς κείμενα”

Του Γ. Κατσιάνη

Την πεποίθηση ότι οι εκλογές της 25ης Ιουνίου θα είναι μια αναμέτρηση της προόδου με την συντήρηση, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Απευθυνόμενος στους εκλεγμένους και υποψήφιους βουλευτές, τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και τους γραμματείς των νομαρχιακών επιτροπών και των τομέων του κόμματος, ο κ. Ανδρουλάκης κάλεσε τον ελληνικό λαό “να μας δώσει τη δύναμη, για να είμαστε εμείς η ισχυρή αξιόπιστη προοδευτική δύναμη που θα αντιμετωπίσει τη συντήρηση και τη στασιμότητα, που εκπροσωπεί η Νέα Δημοκρατία του κ. Μητσοτάκη”.

“Γι’ αυτό και δεν υπάρχει κανένα σενάριο συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία όσο κι αν το εύχεται και το προπαγανδίζει  ο κ. Τσίπρας. Αυτό είναι ανέκδοτο”, τόνισε και υπογράμμισε ότι “το ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει κίνημα-ποτάμι που θα σαρώσει όλα τα κακώς κείμενα. Σε κάθε γειτονιά, θα συνομιλήσουμε με όλο τον ελληνικό λαό, θα οικοδομήσουμε την Ελλάδα του μέλλοντος με συναινέσεις και ενότητα”.

Επιπλέον, ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε ότι προτεραιότητες για το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι η αναγέννηση του ΕΣΥ, η μεταρρύθμιση της εκπαίδευση, η στήριξη των νέων, η προστασία της αγροτικής γης, η δίκαιη πράσινη μετάβαση, το νέο ΕΚΑΣ, η κατάργηση της προσωπικής διαφοράς και η αλλαγή των συντελεστών αναπλήρωσης

“Το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου έχει μόνο ένα χρέος. Να είναι η σύγχρονη κεντροαριστερά, που θα υπηρετήσει με συνέπεια και αξιοπιστία κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, ο γνήσιος εκφραστής της κεντροαριστεράς, εμπνευστής των πραγματικών μεταρρυθμίσεων και εγγυητής των δημοκρατικών θεσμών και της κοινωνικής δικαιοσύνης”, δήλωσε με έμφαση ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *