Friday , 29 March 2024

Νίκος Ανδρουλάκης: «Δεν έχουν θέση στο κόμμα όσοι το εγκατέλειψαν για την καρέκλα»

Του Γ. Κατσιάνη

Σαφές μήνυμα σε όσους εγκατέλειψαν το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. για να μεταπηδήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ και θέλουν να επιστρέψουν σήμερα, με γνώμονα την εξυπηρέτηση προσωπικών σκοπιμοτήτων, έστειλε ο πρόεδρος του Κινήματος, Νίκος Ανδρουλάκης.

Κατά την δευτερολογία του στο κλείσιμο των εργασιών του 3ου Συνεδρίου, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι δεν προτίθεται να κάνει «αξιακές εκπτώσεις».

«Όσοι επέλεξαν να εγκαταλείψουν το ΠΑΣΟΚ, με μόνο στόχο την καρέκλα και μόνη πυξίδα την εξουσιομανία τους, χτυπώντας την παράταξη ανελέητα ως σύγχρονοι γενίτσαροι, δεν έχουν και δεν θα έχουν καμία θέση ανάμεσά μας», υπογράμμισε ενώ εξαπέλυσε και βολές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Είμαστε στην απέναντι όχθη από αυτούς που μας καλούν για προοδευτικά μέτωπα αλλά όταν κέρδισαν την κυβέρνηση, το 2015, έλεγαν ότι κέρδισαν την κυβέρνηση και όχι την εξουσία, δείχνοντας ποια είναι η θέση τους για το σεβασμό στο κράτος και στη διάκριση των εξουσιών», σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι στηρίζει «το ρουσφέτι και το πελατειακό κράτος».

«Για εμάς, υπάρχει μόνο ένα μέτωπο. Το μέτωπο απέναντι στη συντήρηση και στα κατεστημένα οικονομικά συμφέροντα που κρατούν τη χώρα πίσω», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. και κάλεσε τους πολίτες να συστρατευτούν για την διαμόρφωση ενός μετώπου «της αλλαγής, της αξιοπρέπειας, της προόδου».

«Το όνομα μας είναι η ψυχή και η σημαία μας, ο ήλιος. Και δεν θα αφήσουμε κανένα να γράψει την ιστορία από τους αντιπάλους μας, εμείς θα γράψουμε αυτή την λαμπρή ιστορία. Θέλει πίστη και αγώνα και να είστε σίγουροι ότι η νίκη είναι κοντά, οπότε και αν επιλέξει ο κ. Μητσοτάκης να κάνει τις εκλογές», υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *