Friday , 29 March 2024

Νίκος Ανδρουλάκης: «Δεν θα ανεχτώ καμία προσωπική στρατηγική»                                                                                  

Του Γ. Κατσιάνη

Αυστηρό μήνυμα σε όσους επιχειρήσουν να αποκλίνουν από τις αρχές και τους στόχους του κόμματος, απηύθυνε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ., Νίκος Ανδρουλάκης.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι δεν θα ανεχτεί «καμία προσωπική στρατηγική που βάζει το ‘εγώ’ πάνω από το ‘εμείς’».

«Συμπεριφορές που φρενάρουν τη δυναμική του Κινήματος μας, δεν θα γίνουν ανεκτές. Όποιος δεν έχει διάθεση για κοινούς αγώνες, δεν θα είναι στην πρώτη γραμμή του Κινήματος», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.                 

«Σε ζητήματα διαφθοράς, δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις»

Σχετικά με την υπόθεση της εμπλοκής της ευρωβουλευτή, Εύας Καϊλή σε υπόθεση διαφθοράς, ο κ. Ανδρουλάκης χαρακτήρισε «ακαριαία» την διαγραφή της από το κόμμα.

«Να θυμίσω ότι όταν έκανε την προσβλητική ομιλία για το Κατάρ, αποδοκίμασα τις δηλώσεις. Σε ζητήματα διαφθοράς, δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. και ανακοίνωσε ότι από αύριο, Δευτέρα θα αναληφθούν πρωτοβουλίες για την ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών στο Ευρωκοινοβούλιο.

Οι έξι άξονες του προγράμματος

Η νέα γενιά, η  μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων, η δημιουργία ενός νέου παραγωγικού μοντέλου για τη χώρα, η  απασχόληση, η ενίσχυση των θεσμών και η διαμόρφωση μιας ανοιχτής κοινωνίας αποτελούν τους έξι άξονες του προγράμματος του κόμματος.

«Θέλουμε το πρόγραμμα μας να αποκτήσει τον χαρακτήρα ενός νέου Κοινωνικού Συμβολαίου», υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης και εκτίμησε πως το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα είναι ο πρωταγωνιστής των επόμενων εκλογών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *