Friday , 19 April 2024

Νίκος Ανδρουλάκης: “Εκτός τόπου και χρόνου όσοι αναζητούν αντιπαράθεση στην κατάθεση τροπολογίας για τον αποκλεισμό νεοναζιστικών οργανώσεων από τις εκλογές”

“Εκτός τόπου και χρόνου” χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, όσους επιδιώκουν να προκαλέσουν κομματική αντιπαράθεση στο θέμα της κατάθεσης τροπολογίας για τον αποκλεισμό από τις εκλογές νεοναζιστικών εγκληματικών οργανώσεων.

“Δεν θα δεχθούμε παιχνίδια με τους θεσμούς. Απέναντι στο φαινόμενο μιας εγκληματικής οργάνωσης, που ενδύεται τον μανδύα ενός κόμματος, το πολιτικό σύστημα οφείλει να δράσει συντεταγμένα και με υπευθυνότητα”, τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης και σημείωσε ότι συναίνεση σημαίνει συμφωνία στη στοχοθεσία.

“Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής από την πρώτη στιγμή της ανάδυσης του νεοναζιστικού εγκληματικού μορφώματος βρέθηκε δυναμικά απέναντι οργανώνοντας εκστρατεία ενημέρωσης για τον κίνδυνο, όταν άλλοι τους χάιδευαν μιλώντας για την «σοβαρή Χρυσή Αυγή»”, υπογράμμισε ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης και κάλεσε τον Πρόεδρο της Βουλής να ζητήσει άμεσα τη γνώμη της επιστημονικής υπηρεσίας της Βουλής “προκειμένου να επιτευχθεί η αρτιότερη και σύμφωνη με το Σύνταγμα διατύπωση της διάταξης”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *