Thursday , 18 April 2024

Νίκος Ανδρουλάκης: «Επενδύουμε στην ενότητα του λαού και όχι στον διχασμό»

Του Γ.Κατσιάνη

Δριμύ κατηγορώ σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης,

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι «δεν σεβάστηκε τους φόρους του ελληνικού λαού μοιράζοντας δισεκατομμύρια σε απευθείας αναθέσεις με πελατειακό τρόπο την περίοδο της πανδημίας, άφησε στο έλεος το ΕΣΥ και την Παιδεία με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι ανισότητες ενώ το στεγαστικό του πρόγραμμα ήδη απέτυχε καθώς οι τιμές των ενοικίων συνεχίζουν να καλπάζουν».

«Ο κ. Μητσοτάκης ας αφήσει τους χαρακτηρισμούς για το ΠΑΣΟΚ γιατί οι πελατειακές πολιτικές επιλογές του για τους λίγους πρόσθεσαν 50 δισεκατομμύρια στο δημόσιο χρέος, καταγράφεται το υψηλότερο εμπορικό έλλειμμα από το 2010 και τα ελληνικά νοικοκυριά είναι τρίτα από το τέλος σε αγοραστική δύναμη στην ΕΕ», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Επιπλέον, κάλεσε τους πολίτες να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής «για να αποκτήσει η χώρα αξιόπιστη προοδευτική δύναμη, που θα μπορεί να αντιμετωπίσει ευθέως τη συντήρηση με προγραμματικό λόγο. Επενδύουμε στην ενότητα του λαού και όχι στον διχασμό, τον οποίο τροφοδοτούν για να επιβιώσουν οι ψηφιακές τους συμμορίες».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *