Sunday , 5 May 2024

Νίκος Ανδρουλάκης: “Θέλουμε οι 13 περιφερειάρχες να υπηρετούν την ανάπτυξη και όχι να αποτελούν το «μακρύ χέρι» του Μαξίμου”

Την πεποίθηση ότι η αυτοδιοίκηση θα είναι ο νικητής των σημερινών εκλογών, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 13ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου Κρήτης, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ στήριξε διαχρονικά -νομοθετικά και πολιτικά- την αυτοδιοίκηση.

“Με ενισχυμένους πόρους και υπηρεσίες κοντά στον πολίτη. Την αυτοδιοίκηση της αποκέντρωσης”, υπογράμμισε και σημείωσε ότι αυτή η αυτοδιοίκηση της περιφερειακής ανάπτυξης “θέλουμε να είναι ο μεγάλος αποψινός νικητής και όχι το μοντέλο διοίκησης του κ. Μητσοτάκη, που θέλει δεκατρείς περιφερειάρχες να τον υπηρετούν και να είναι το «μακρύ χέρι» του Μαξίμου σε όλη την Ελλάδα”.

“Αυτό το συγκεντρωτικό μοντέλο διοίκησης, που απέτυχε παταγωδώς τα τελευταία χρόνια -και ιδιαίτερα τους τελευταίους τρεις μήνες- με τις βιβλικές καταστροφές, με την ακρίβεια να καλπάζει, με την απαξίωση των θεσμών και τη δημοκρατίας θέλουμε απόψε να ηττηθεί”, επεσήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *