Thursday , 2 May 2024

Νίκος Ανδρουλάκης για Κυριάκο Μητσοτάκη: “Έχει επιλέξει να είναι πρωθυπουργός των σούπερ μάρκετ και των μεγάλων συμφερόντων και όχι των πιο αδύναμων Ελλήνων”

Δριμύ κατηγορώ σε βάρος της πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Μιλώντας στο ΟΡΕΝ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής χαρακτήρισε “μείζον εθνικό ζήτημα” το δημογραφικό και το γεγονός ότι το βρεφικό γάλα πωλείται από 147% -213% υψηλότερα σε σχέση με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

“Γιατί δυόμισι χρόνια δεν έγιναν έλεγχοι στην αγορά; Γιατί δεν μπήκαν πρόστιμα; Ο κ. Μητσοτάκης έχει επιλέξει να είναι πρωθυπουργός των σούπερ μάρκετ και των μεγάλων – απ’ ότι φαίνεται – συμφερόντων και όχι πρωθυπουργός που υπηρετεί τα συμφέροντα των πιο αδύναμων Ελλήνων και της μεσαίας τάξης”, τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.

“Θα είμαστε δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές”

Ως προς τους πολιτικούς στόχους του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε ότι “στόχος μας είναι η ανασυγκρότηση της Δημοκρατικής Παράταξης να οδηγήσει στις επόμενες εθνικές εκλογές, στο να έχει η Νέα Δημοκρατία αντίπαλο που θα τη νικήσει”.

“Πιστεύω ακράδαντα ότι αν το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές είναι αξιωματική αντιπολίτευση με τη σφραγίδα της λαϊκής ετυμηγορίας, η άνοδός του θα είναι ραγδαία μέχρι τις επόμενες εθνικές εκλογές. Και θα πάρω όλες τις πρωτοβουλίες που χρειάζεται για να υπάρξει η προοδευτική δύναμη που θα μπορεί να αντιμετωπίσει νικηφόρα τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εθνικές εκλογές“, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *