Friday , 3 May 2024

Νίκος Ανδρουλάκης: “Ο πρωθυπουργός λέει ψέματα για την υπόθεση των Τεμπών-Η ΝΔ είναι το βαθύ κράτος”

Του Γ. Κατσιάνη

Την πεποίθηση ότι  υπήρξε κυβερνητική ανάμιξη στις ηχητικές συνομιλίες του σταθμάρχη στην τραγωδία των Τεμπών, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Κατά την διάρκεια της παρουσίας του στις εργασίες του 9ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, ο κ. Ανδρουλάκης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι λέει ψέματα.

Εκείνο το βράδυ, μπροστά στην αγωνία της πολιτικής διαχείρισης έστησαν ένα αδίστακτο σχέδιο χειραγώγησης της κοινής γνώμης. Πήραν τα αρχεία, τα χάλκευσαν και τα διοχέτευσαν στο Πρώτο Θέμα. Για μένα, η δικαιοσύνη πρέπει να ρωτήσει τους ιδιοκτήτες του Πρώτου Θέματος πως έφτασαν στα χέρια τους, και αν έφτασαν χαλκευμένα ή όχι. Όλα θα αποκαλυφθούν και είμαι σίγουρος ότι για μια ακόμη φορά θα καταλάβει ο ελληνικός λαός ότι ο κ. Μητσοτάκης λέει ψέματα”, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Επιπλέον, κατηγόρησε τη ΝΔ ότι σήμερα αποτελεί το βαθύ κράτος.

“Άκουσα σήμερα στη συνέντευξη του τον Πρωθυπουργό να λέει ότι είναι έτοιμος να τα βάλει με το βαθύ κράτος. Ποιος είναι το βαθύ κράτος; Το ΠΑΣΟΚ, που είναι δέκα χρόνια στην αντιπολίτευση; Ή εγώ προσωπικά που ήμουν ένας ευρωβουλευτής με μια πορεία μακριά από την εγχώρια ολιγαρχία και οικογενειοκρατία; Ο ίδιος είναι το βαθύ κράτος, η οικογένειά του είναι το βαθύ κράτος, η Νέα Δημοκρατία είναι το βαθύ κράτος”, υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

“Είμαι σίγουρος ότι το ΠΑΣΟΚ θα έχει μια ραγδαία αύξηση των ποσοστών του συγκριτικά τόσο με τις προηγούμενες ευρωπαϊκές εκλογές όσο και με τις προηγούμενες εθνικές εκλογές. Θα είναι ξανά στην όχθη των νικητών των εκλογών”, δήλωσε με νόημα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *